Tuesday, December 22, 2009

Tags

Actually i nak update my blog about my trip to Langkawi..but then i rasa i buat dulu lah tags ni hehehe....tq l@n@!


1. First time jumpa with your hubby bila and kat mana?
i jumpa dia first time kat geeks at Bukit Jalil Stadium..time tu zaman remaja giler2 sket..not actually remaja la masa tu 21yo..hehe..


2. Love at first sight?
Nope..masa tu i ada bf..tapi kan boleh tak dalam hati i time tu macam suka gak kat dia ekekekek....


3. Who is he when the first time u met him?
Student at Uitm..


4. How long it takes for him to ask u out for a date?
Ermmm...After a few month kot after i break up with my ex..


5. First place dating di?
Penang or Perlis either one coz dia study kat penang and i pulak kat perlis :)


6. How he proposed?
Errr...Proposed nak kawen ke?cant remember but after tunang tu dia ckp lepas 1 year kite kawen...weheeeeeeeee...


7. Special date with your hubby?
27 July 2003 - Engaged
20 January 2005 - Married
11 October 2005 - Our first child was born
9 April 2007 - Our 2nd child was born



8. Changes that he asked you to do?
Before kawen dia request i pakai tudung..and i did it without kene paksa..rela hati :)


9. What is about him that you love so much?
Everything..


10. What is about him that u wish he would change?
Nothing..i terima dia seada nya..

11. You will lose your mind n crack your head when he?
When he's not around for a along time..eg. when he's away for work...kalo dia gi offshore lama tau for a few months jugak...meroyan haku kat sini ekekekkee...


12. You will smile tru your eyes for the whole day when he?
buat keje umah like membasuh baju,lipat kain n etc...wahhh bahagia betol i ekekekke..


13. Complete below sentences"My love towards my hubby is as big as...?
...whatever yang tak tercapai dek akal..ha macam tu la my luv towards him...tak ternilai..





Ok..Done! hehehhe....nak sambung laundry semalam..haihhh...Tata...


i tag sape2 yang sudi buat :D
tp i nak tag my family..delia, ain n anas :) buat deh!

13 comments:

zarin said...

ooo..notti ye...dh ada boyfren pun sempat lg jeling kat org lain...hihi

zailamohamad said...

owh patutlah lama menyepi rupa2nya pergi bercuti yaaa..bestnyeeerr

Lady of Leisure said...

romanticnya...
kalau boleh tak mau berenggan kan..
nak slalu dekat...

*gorjesmum* said...

zarin:

ho lah...gediks eh kae time tuh ekekkee :p

*gorjesmum* said...

zarin:

ho lah...gediks eh kawe time tuh ekekkee :p

*gorjesmum* said...

zaila:

haah gi cuti..penat tak abes lg ni..blom sempat jenguk blog kwn2

*gorjesmum* said...

lady:

hehehe i baca u nye pn tersenyum2...

SyahNas80 said...

wah.... hehe insyaAllah nanti anas buat ek.. agak menarik jugak ni... hehe... sweetnyer wan ngan mood kan? lala

*gorjesmum* said...

anas:

buat yeh..sweet ke kekekkee?

L@n@ said...

yang .. ohkey cikgu dah dtg 'cek' dah .. haha full right marks .. (ooo dah ade bf tp hati suke jeling kat org tuh .. clever2..hihi)

*gorjesmum* said...

L@n@:

thank u teacher l@n@..hik3...

haruslah jeling2 utk memastikan pilihan yang paling tepat ekekekke

Miss dR said...

kat stadium eh? bukan kat penang ke? hahaa...

*gorjesmum* said...

stadium la makcikk..ngn ko jugek tak hengat kah

Related Posts with Thumbnails