Monday, March 1, 2010

Aktiviti di Kota Bharu

Phewww...penat i blom abes lagi..baju banyak giler nak basuh.full stop.

i nak cerita aktiviti sepanjang di KB. Hari Jumaat tu my MIL ada wat tahlil n sambutan maulidur rasul skali. MIL memang teror bab-bab masak memasak for kenduri ni..bahagian i n the others adalah untuk mengemas umah sebelum n sesudah majlis.My other half pulak orang yang paling bz..Tp lepas abes majlis tu dalam kul 10 kot,mata i memang dah takleh nak bukak,kepala dah fenin lalat..bawak Nana masuk bilik konon nak tidokan,tapi dengan mama nye skali tido sampai ke pagi..ampunnnnn..

Next day tu, kitorang pegi Pengkalan Kubor dengan ain anwar n clan..i ada mission to be completed coz my fren kirim tudung bukan 1 2 helai tapi berhelai2..cari punya cari jumpa di sana, tudung bawal yang murah2.Petang pula ke Pantai Cahaya Bulan, makan colek la pe lagi, kene ketuk makan colek 5 kepala rm 49..mahal gilo kata my MIL.Malam pula pegi wakaf che yeh, tempat wajib pegi walaupun hanya untuk membeli coconut shake saje..but sadly,malam tu i takleh nak jumpa kedai jual coconut shake..dah lain tempat nye..lagi besar,jenuh nak pusing.Dapat rembat tudung2 lagi dengan harga murah.Maaf gambo ada tapi blom transfer atau lebih afdal lagi yours truly sebenor benornye malas..:D

Sunday petang kul 3 balik ke Manjung semula..Sampai umah penat giler..tido le pelagi..





ps:Pulangkan ke-kreatif-an ku untuk berblog...pulangkan..mood ku sudah ke laut ..ampunnnnn

10 comments:

zarin said...

eh,kan dah ke PCB, ombak laut tu blm pulangkan mood berblog ke?hahaha...pi cuci baju dulu, then mood tu mesti dtg balik..

*gorjesmum* said...

zarin:

hihihi..esok cuci baju tgk dtg tak mood tu ekekeke :p

SyahNas80 said...

wah.. syoknyer balik kb.... terliur plak bile baca makan colek.. waduh2... syok gile makan kat situ.. ermmm lazatttttttttt.....

PULAAAAAAAAAAAANGGGGGGGKANNNNNNNNN MOOOOOOOOOOOOOOOD WANNNNNNNNN!!! hehe... hepi blogging.. n have a nice day ahaks...

ERMAYUM said...

hmm tudung bawal tak lapuk dek zaman classis dtg la tudung dubai ariani tudung ct - bawal is on it own class hheh - but i tak sukaaaaaaa
kena gosok kena pin brooch selalu hilang kekekek not for me :(:) nasib as zaman berubah tudung tudung sarung menjadi peneman setia cehhhhhhhh heheh

dear i da pulangkan la
NAH AMBEKKKKKKKKKKKKKKKKK - datangla ko mood balikla pada WAN si gorjes mum heheeh

*gorjesmum* said...

anas:

syok kalo lagi ramai yg lepak kan..

*gorjesmum* said...

eda:

yes but i pon tak pakai tudung bawal ehehehe..hehe tq tolong i hidupkan mood balik :D

rasp said...

mood u lum balik bercuti ek sis...
hehehehehe

Azmiezas said...

Dah balik dari jenjalan pun tak da mood..heran??..

tak pa, nanti i tiup kan, ok!!..hihihi..

*gorjesmum* said...

rasp:

i malas hihihi

*gorjesmum* said...

azmiezas:

ada mood tapi malas je ..cepat tiup2 ihhiihi

Related Posts with Thumbnails