Monday, March 22, 2010

Cuti sekolah di tambah seminggu lagi...

Suka la tu kan... baca abes-abes dulu :D




We thot that we are going to move back to KL somewhere around last week on 20th..so we decided that the last day of school for Neesa was on Friday before the school holidays started..ngam ngam lah kiranye tu..So mama cadangkan bagi some goodies to Neesa's friends at school..Sebagai kenang-kenangan..i olwiz did that when we are going somewhere else..saje bagi budak-budak hepi kan..Last year pun macam tu baru kindie 3 months kat SRK dah kene pindah hehehe..siap ada cake cutting macam birthday pulak..n Neesa was so lucky last year 2 kali dia sambut birthday kat skool.Satu sayonara birthday, lagi satu real birthday...


And for the goodies, mama try cari goodie bag goodbye ke but takde lah..so end up beli gak birthday goodie bag ni..Siap tak cukup lagi goodie bag tu..i beli kat G*ant and pelik tau every time kita request for something yang dah takde kat rack dia, mesti staff dia cakap "owh yang ni memang takde stock" without checking it at store or something..i malas nak argue so i beli goodie bag yang lain untuk cukupkan..

Nilah rupa goodie bag for Neesa's frens..


Intai sket isi dalam...takde toys kanak-kanak..ni sayonara goodie bag haha..


Disebabkan itu, makanya segala fees yang sepatutnya di refund telah di beri oleh principal anddd..hari ni kitorang still lagi kat sini, menunggu hari untuk pindah that is end of this week..Maka nya, cuti sekolah Neesa akan ditambah lagi seminggu ngeh ngeh ngeh..sorry Neesa..eh eh muncung lak mulut tak dapat gi skool hehehe...takpe next week hokay kita gi skool SRK lama Neesa...

20 comments:

sisdee said...

adoiii klu my kids nampk ni sure suke goodies bag nie hehehehhe..esp benda kat dlm tu le :D

pindah ke mana yang

*gorjesmum* said...

sisdee:

pindah kl blk yang..alalala..suka goodies bag ek..same mcm my girls gak :D

dikda said...

wah banyak junkie yang mewah2!! best la bebudak sekolah dgn neesa.. untungg22 !

*gorjesmum* said...

dikda:

takdok la mano mewah nyo..hok budok suko jah tu k.wan beli..hihi cuma tak letak toys sbb pk bln 10 kang beday kene wat lagi ;p

rasp said...

sis nak ke mana plak nie, siap neesa berfarewell?
hepi news ke sad news nie?
kids mmg suka kan kalo dpt party packs nie....
i pun suka hehehehehe

*gorjesmum* said...

rasp:

hepi news tau dapat balik kl hehehe...kan i pon suka..kdg2 bila dpt party pack i yg sebok2 tgk isi dalam kah kah kah :p

ERMAYUM said...

hmm itu yang ditunggu tunggu ye pindah kl hehe - sabo ye one week ja lagi

SyahNas80 @ Nana said...

hehe... akhirnya sampai sudah tak dapat g sana... bengang betul huhu... hehe neesa.. nanti kite sambut ngan ciknas ek neesa... hehe.. i like... nanti mama wan kene letak nama ciknas kat tepi kek pun takper haha

honeylanz said...

ceria sungguh goodies bag tu..kids mmg suka gitu...

*gorjesmum* said...

eda:

yep..hari ditunggu dah tibe ngeeee :D

*gorjesmum* said...

anas:

boleh je.pastu cik anas pon dapat goodie bag sbb beday girl kan hahaha

*gorjesmum* said...

has:

ceria kan..kaler tu yg buat budak2 lg excited

Shida said...

wah,meriah isi dalam goodie bag tu..yg mickey tu comey..
dah nak pindah kl semula yer..nnti kalo shida ke kl,bleh jumpa ek..

*gorjesmum* said...

shida:

boleh ape salahnye..nti calling2 kite ek

Azmiezas said...

Nak pindah ke KL..sebelum ni kat mana ya??..sorry ya, keta api lambat!!..

btw welcome back to KL,,ramaikan lagi blogger kat Klang Valley ni..hihihi..

*gorjesmum* said...

azmiezas:

sblm ni dok lumut hehehe..tq tq..

zarin said...

rasanya tadi dah tinggalkan comment..tkde pulak ye!
anyway...nk balik kl dah ye!
boleh lah kita jumpa2 n lepak2 ye! hihihi

*gorjesmum* said...

zarin:

eh takde pon babe comment u tadi eheheh..kalo ada sure i approved ngeeee..ok kote jumpa2 nanti k darling

Lady of Leisure said...

wah dah nak balik kl ek.. agree with zarin... boleh kita roger2 nanti ehehehe...

*gorjesmum* said...

lady:

beres...hihihi

Related Posts with Thumbnails