Tuesday, March 2, 2010

Let the pictures do the talking..

Haiyohhh...takyah susah-susah lar..let me do the talking..ni sebahagian gambar masa kat KB yang sepatut nye diselitkan bersama entry sebelum ni :p ni baru rajin hehehe...


Pagi itu kami terjah Pasar borong Wakaf Che Yeh..dah pindah tempat n bersih sikit :)


MIL N hubby tengah ber discuss nak beli gapo for kenduri..



Petang tu singgah Pantai Cahaya Bulan makan colek..harus ada pic yours truly..


Ain n Azmil belanja kami..tq so much darlings..



Hah ni la rupa colek yang berharga RM 49..mahal gilo..kene ketuk weh!!
MIL cakap time cuti2 takyah la memang mahal la price colek ni..
Tapi time cuti2 la balik nak makan colek haihh...camne?






18 comments:

LiAnA said...

adoiii dulu kami 1 family gi pantai cahaya bulan pun kena ketukkk...
tgk kami ni org luar mulalah... walhal gerai buruk mcm nak terbalikk tp harga makanan mcm hotel 5star...hampehhhh

*gorjesmum* said...

liana:

memang pon gerai cam hape kan..harga mak aiiii terkezut beruk mat yeh kan :D

honeylanz said...

mahalnye..tp sedap tak???

*gorjesmum* said...

has:

makan tepi pantai dengan angin sepoi2 bahasa hmmm mmg sedap weh..colek cicah sos ditabur kacang tumbuk..slurpppp nak lagiii

rasp said...

ppppergggghhh mmg mahei...
tapi kalo sedap, tak kisahle...
ngap je le :)

MommyCT said...

nampak sedap je..i belum penah sampai lagi situ.

zarin said...

colek memang sedap tapi mahalnya...
eh, wakaf che yeh tu dah pindah??lamanya daku tidak ke sana :-)

ERMAYUM said...

pesal kg kelate pun mahal ? baik beli sotong sendiri heheh but kat east memang makanan mahal la kan - breakfast nasi myik nasi lemak satu family pun berpuluh ringgit - baik makan roti canai ja tak sampai rm20 :)

dikda said...

baru nk tengok pic betul2 ..sampai kat colek ingat dah klimaks, sekali dah habesss..

letak byk sikit gambar!!! :P

KV said...

mahal nya! Len kali cer try makan colek cenggitu kat pantai irama bachok. Lebih murah. Harga standard sokmo rasanya.

Azmiezas said...

Sedapnya colek tu..tapi regenya pun boleh tahan ye?/..

*gorjesmum* said...

rasp:

mmg i ngap je pon..org blanja hihihi

*gorjesmum* said...

mommyCT:

cer try pegi makan ..sedap weh

*gorjesmum* said...

zarin:

wakaf che yeh skang pasar tu dorang wat tmpt baru,tp kat depan tempat lama je kat shop lots baru tu..hihi

*gorjesmum* said...

eda:

bukan sume mahal eda..kalo org luar yg dtg makan sure kene ketuk..lagi2 time cuti ramai org datang kan..eh nasi lemak pon mahal ke?u slh pilih tmpat kot, takpun u tak kecek kelate hihi

*gorjesmum* said...

dikda:

alah ..malas la byk2 lambat nak upload hihihi

*gorjesmum* said...

kv:

okeh lenkali i gi cube kat sana :)

*gorjesmum* said...

azmiezas;

sedap harga mmg mahal time2 cuti je..

Related Posts with Thumbnails