Thursday, March 25, 2010

Kite beezee..


Yours truly amat lah sibok mengemas, mencuci, mem-packing barang2 kerana lori nak datang hari ni nak angkut barang2.......waaaaaa penat penat penat...






MOVE IT..MOVE IT ..MOVE IT!!!



pics googled

14 comments:

SyahNas80 @ Nana said...

selamat berpacking.. sorry tak leh nak tolong... hehe tapi hepi uols nak pindah balik sini..leh hang out hehe...

rasp said...

uish mesti penat nie...
take care and safe trip...

*gorjesmum* said...

rasp:

tq dear..lori pegi dulu kitorang blom lg maybe sat or sun ..

*gorjesmum* said...

anas:

eh its ok lah..bukan byk pon barang he he he..yes nak gi mkn kat ss2 tuuuuu ngeee

Lady of Leisure said...

kalau dekat boleh tolong2 hehe... anyway, selamat berpindah..
:)

*gorjesmum* said...

lady:

tq..takpe sikit je ni..

zarin said...

selamat berpindah...eh, nk kita tlg unpack ke?heheh

*gorjesmum* said...

zarin:

selamat2...hihihi..nak tolong ke??mekaseh sila2..

Azmiezas said...

Ala..beezee nya..

nak tolong ke?/

psst:..nanti bila tak beezee, boleh ambik award kat blog kita ya!!

*gorjesmum* said...

azmiezas:

kite dah tgk tadi mekaceh bebanyak sudi bagi eh...nanti bila sume settle baru kita amek..:)

TK said...

Nak mengangkut brg ni part plg leceh. Ingt lagi d last time pindah pasu2 bunga pun I angkut..Slamat berpindah.

*gorjesmum* said...

TK:

kan..tapi i tak byk brg besar2 sbb umah sini fully furnish..sib baik..barang kecik2 pon selori gak haihhh...

ERMAYUM said...

siannya but excited kan hehehe xpa nanti da siap semua g spa relax and urut ek :)

*gorjesmum* said...

eda:

oh yes lookin forward for SPA ngeh ngeh ngeh..

Related Posts with Thumbnails