Wednesday, March 17, 2010

Hate to say this...

pics googled

...but i have too..i'm not in the mood to blog or whatever for the time being..its not that i've give up in blogging world but its my feelings rite now that blow my moods away..

So sorry guys...but deep down inside i really miss my gorjes bloggers, miss to read all ur stories n ramblings..unfortunately, i'm very stressed rite now..am trying to adapt the situations, its not a big deal actually but IT IS to me..i need some space ...i wish to have the good old days back, which i dont know when is the time..he kept telling me to be patience, and to be strong..i am, outside of me..but inside, who knows? I am human being who sometime cant really control my emotions..tears will easily comes out from my eyes and i had head ache since since forever i guess??..where some people might think this is crazy or "hover dia ni" or whatever..or they tot that this is only a small matter and why on earth this woman is acting this way?? ..ya whatever..we're only humans and we are different from each other..

I am hoping that, time will move fast..i am waiting for the normal life back in actions..i know this is not his fault..sorry darling, its just me being silly..u are the one who should be more stress out ,but u didnt show it to us.. i'm the one who feel very sorry for u..

I missed everything about us..we missed u so much..i missed u guys too ;(












gorjesmum will be back in action soonest possible..am dying "to share my thoughts, feelings, emotions and experiences" with u...my new motto :D

10 comments:

honeylanz said...

take ur time...n bykkan sabar. take care

Shida said...

owh dear..apa yg merunsingkan fikiran u..jgn susah2 hati..jgn terlalu fikirkan ur problem..ok,mmg senang ckp kan but i tahu u seorang yg kuat..
tabahkan hati,kuatkan iman..insyaallah...
hope the day will come..i akan tggu u kembali dengan cerita2 best coz i adalah pembaca setia ur blog..

Lady of Leisure said...

lama tak nampak u.. i doakan semoga u diberikan ketenangan dan dapat jalani hidup seperti biasa...
for time being, take yr time ok...
have enuf rest...

rasp said...

alahai sis....
hope things will clear up for you soon...
take a gud break,
byk2 berdoa kepadaNya...
do take care...
and we'll be here, waiting patiently...

zarin said...

owh dear!sabar ye!itu je yg i boleh bgtau u :)
anyway, take ur time ok!

ERMAYUM said...

oh dear dont apoligize for yr down time - take yr time and be strong k - but sincerely still i would you to take things easy - bila kita tak fikir sgt wan- time will move fast- in no time you will be at the normal time again but if you sit and melayan jiwa time flies lambat dear and you will have harder time- try k * hug*
make the best of your day - try k
* hug* tighter this time :)

sisdee said...

babe..insyaallah semua akan kembali seperti biasa...just pray for that..

biasa le manusia..ada psg surut..hidup camtu le kan..apapun take care n ceria2 selalu..always positif in mind rasanya tu bole membantu kan :D
insyaallah..waktu ini ME pun rasa camtu tp tanamkan positif tu terus dlm mind kita akan jadi positif le dia...bykkan mengaji salah satu dari terapi jiwa gak ek ..

jangan simpan sorang2 masalah..cite kat sbody yg bole dipercayai insyaallah akan lega..

:D

SyahNas80 @ Nana said...

wan- pasal mud ek... ermm anas paham perasaan itu.. takper2..just kalau ada masa luahkan je kat blog agar ramai yang leh wat wan happy walaupun tak sehappy bile mud ada k... take care sis... dun wori ramai yang ada walaupun tak sama bile mud ada ..

memang susah kan nak luahkan bile orang yang tersayang takder ngan kite .. ermmm hope wan akan kuat!!!

adilia said...

emmm..sabar le wan..
ada masa2nyer kita akn rasa mcm tue bila kita tgk yg tersayang terlalu bz..betul kata2 kawan blog yg lain..just luahkan pada blog..sekurang2nyer..tak terlalu stress..cayok2...senyum sokmo..

*gorjesmum* said...

along:

tq tq..tu la rasa released skit pas tulis hihihi..amek la cuppies satu :)

Related Posts with Thumbnails