Thursday, March 4, 2010

Nak jual ubat ke nak jual ular?

Lepas makan colek tu, kitorang pegi la dekat tempat yang ramai orang kerumun kat tepi pantai tu..agak kepochi jugak la nak tahu ape sedang berlaku :p Rupa-rupanya orang jual ubat daa...Ular tu sebagai penarik je..tapi ramai gak yang beli ubat abe ni jual..heran betul,mudah percaya dengan jualan gini, takdok cop sirim or dari KKM..eh sirim utk ape ek ?ekekeke pakai sebut je :p i tak beli pon,tak berani la..








Abe ni jual ubat sambil buat show ular..budak tu nak kiss ular tedung tu scary betul!



Scary hokay..mak geliiiiii




Ular sawa kalo tak silap..





See...dia masukkan ular dalam mulut dia..buwekkkkkk gelii nye!!





i amek gambar ni pon zoom je tau..mane berani nak gi dekat2..orang lain diri kat bawah, i diri atas kusi wakkakaka...By the way, abe ni jual minyak angin..kata nye ibu segala minyak angin memang panas coz tiada campuran lain...bole caya ke ubat2 gini?anyone penah cube beli tak..Masa i tengok ni i nyanyi lagu P.Ramlee (hai obat,hai obat..mari beli obat..) ngeeeeeee hover kan...

11 comments:

ERMAYUM said...

eeuuuuuuuuuu kalu i yang tak berani dekat u- u amek gambo berani u heheh

*gorjesmum* said...

eda:

i zoom dari jauh ehehhehe

honeylanz said...

jual ubat sellau gitu..tp takut tgk ular, belut dan seangkatan dgn nye..geli gelemang ;)

*gorjesmum* said...

has:

me too..naik bulu roma kan:)

rasp said...

i tgk ur pics nie pun dah geli gelaman sis...

*gorjesmum* said...

rasp:

hehe kann..i dah balik dr situ kan dalam kreta bleh rasa lagi geli tuu ngeee

Azmiezas said...

Eee..seramnya..kalau i pun geli gak..tapi kalau ular sawa,masih boleh dekat tapi kalau ular tedung, baik lari kuat-kuat...kikiki..

*gorjesmum* said...

azmiezas:

i ni ular getah pon geliiiii euwwww...

zarin said...

babe, i tk berani nk baca pun sebab geli betul tengok ular...alangkan ular getah pun i dah menjerit gilos..inikan pula ular betul...hiii gelinyaaa

*gorjesmum* said...

zarin:

kita samaaaa..geli kan eiiii

abrahyn said...

eeeeeeeee...byk2 binatang, ulau la yg paling saya takutttttttttt....

Related Posts with Thumbnails