Tuesday, March 23, 2010

Feeling-feeling gitu..

Memandangkan last weekend is our last weekend kat Lumut (bape kali last ntah he he)..Me n him decided to bawak girls ronda-ronda buat kali terakhir nye..bawak gi playground and makan-makan..Though i'm happy nak balik KL, but sedih jugak la sikit nak tinggalkan Lumut (ye ke?)...banyak kenangan kami di sini and i will not forget every moments..will miss u Lumut, Manjung, Sitiawan and of coz Pangkor... :)



Nana menjenguk pantai Lumut..

Neesa merenung jauh..aik macam sedih je kakak ni??


Lepas jalan-jalan, we had dinner at one of our favourite seafood restaurant..Tomyam Pok Tek dia terbaekkkk!!nyum nyum..will miss our favourite restaurant too..papaiii *sob sob* hingus meleleh bukan ape-ape..ngeee..Gambo makanan takde tapi gambar perasan-giler anak beranak ader..ngeh ngeh ngeh...



Dalam kereta sempat lagi camwhore anak beranak ni..Nampak kat belakang tu "angin" menandakan angin kami begitu baik skali hari tu..weeeeeeeee




Last but not least, sape-sape nak pegi jalan-jalan Lumut i tau tempat beli ikan kering n ikan bilis yang murah-murah..nanti i sempat i amek gambar kedai hokay..before balik nak borong sikit kat situ..fresh2 sume nye :)






hokay..cin chow dulu....




Buwekkkkk....aiseh apekejadah anak beranak ni amek gambo camgini..takde keje la tu :p..kan dah kata heeeeeeeee....




Till then peeps :D muahsss

18 comments:

ERMAYUM said...

tak baik jelir jelir lidah dosa heheh-

zarin said...

kihkih nampak happy bangat muka muka u all anak beranak :D

honeylanz said...

wah..sporting sungguh mommy-dotters ni posing...mesti byk kenangan kan. has masih terkanang ms duduk temerloh 2002-2003.

*gorjesmum* said...

eda:

hehehe saje takde keje pose la cam gitu

*gorjesmum* said...

zarin:

alamak nampak sangat ke sinar cahaya dari muka we all?muahahhaha

*gorjesmum* said...

has:

kann..walaupun kejap tapi byk kenangan kan..i pon 1 year kat sini :)

SyahNas80 @ Nana said...

wah..ada yang murah2 kat sana ek...? nak kirriiiiiiiiiiiim ikan bilis boley? sini mahal ar huhu...

Azmiezas said...

OOo..dari Lumut rupanya..baru la kita tau..

Cute jer anak beranak ni..berpicas..mcm2 gaya...hihihi..

TK said...

Everytime nak tinggalkan sesuatu tu mcm2 perasaan dtg kan?. I know how u feel.I ni pun so far semenjak kawin 13 years dah pindah 6 kali to 5 states. Whatever, yg terbaek and terbest is 2 b with beloved hubby wherever it is..

Lady of Leisure said...

pok tek ni i dok tengah banyak kali tapi takde kesempatan nak try lagi... sedap ek?

*gorjesmum* said...

anas:

nak ke?ok nti wan belikan ek :)

*gorjesmum* said...

azmiezas:

haah dari lumut ehehhee...syok sendiri tu gambo gitu

*gorjesmum* said...

TK:

oh true.mane2 pegi pon byk kenangan tp yang paling best is to be with the loved ones kan :)

*gorjesmum* said...

lady:

u try dulu lady pok tek tu..dia lemak skit dari tomyam biasa..

rasp said...

oooo coming back to kl ek...
ada jodoh leh jumpa...
nanti sis inform kat mana leh kedai ikan tu....
kot2 one day ke sana kan....

sisdee said...

i rindu kat lumut, manjung,sitiawan..hehehe dulu2 slalu tgk wayang kat sitiawan..dlu2 shopping pun kat sitiawan muahaahaahh

rasanya my cousin still dok manjung kot.tp i yg tak smpai2 sana dah lama..

ceh aku lak feeling cengeng :p

*gorjesmum* said...

rasp:

insyaallah ada jodoh kite jumpa yer :)

*gorjesmum* said...

sisdee:

kan i pon slalu tgk wayang kat situ..ok la ala2 tgv muahahahah...

Related Posts with Thumbnails