Tuesday, March 30, 2010

Preview dulu..

We were here last 2 days...




My girls in action..


More stories after this break :p

11 comments:

honeylanz said...

wah..diam² sudah bersejuk² di cameron gitu!!

*gorjesmum* said...

has: holiday yg tidak di plan..satu mlm je gi

Fynnaz said...

Bestnyaaa! Teringin nak bawak boys gak.

Anyway alaa sweetnyaaa Adik kiss Kakak hehe.

*gorjesmum* said...

fin:

nti bawak eh boys..tenang je rasa kat atas tu..

ngade kan nana sikit2 nak kiss..hahaha

sisdee said...

wah!!! noti tau...hehehehe...tak pe kita tunggu :D

*gorjesmum* said...

sisdee:

hihi..tguuuuuuu

venusattack said...

cis..i baru je plan nak pg ngn laki i..skali tgk mama wan upload suda gamba cameron...hahahaha..

i jugak yang lembapsssss..hahahahhaah

zarin said...

naper tu?saja bergambar ke kakak tgh merajuk n adik pujuk..if sesaja bergambar, memang real lah muka kakak yg mcm merajuk tu

*gorjesmum* said...

ema:

pegi pas yie blk nanti..tenangkan fikiran yg kusut sblm2 ni wakkakaa..i tak plan uuu...tetiba je ada kat atas tu..haha

*gorjesmum* said...

zarin:

ntah la kakak tak merajuk but dah mls nak bergambo..muka toya je..adik bersungguh2 hehehe...

Lady of Leisure said...

wah bestnya.. macam mana cuaca kat cameron highlands, sejuk tak?
nanti share lagi pics yer...
:)

Related Posts with Thumbnails