Friday, February 5, 2010

Friday & Holiday

It's Friday today...cepat betul masa berlalu...owh today i ada kat Pasir Gudang Johor..Hubby ada training kat sini..but i'll treat this as a holiday for me n kids ngeh ngeh ngeh..Asal tido hotel je holiday la .. mak fedulik hape :D


We stayed at Hotel Selesa..takde la selesa sangat..huhuhuhu..tapi boleh lah..Pagi tadi i breakfast and seriously the food biasa-biasa je and tak banyak choice..tapi sebab free, i turun gak la makan..Jap lagi nak gi survey swimming pool kalo ok n bersih bolehlah girls swimming jap..Sebok betol dorang dok tanye mane pool.


nanti i hapdate lagi yer kalo ada mood...NEWAYS..have a great weekend y'all...
MUAHHSSSS .. xoxo

18 comments:

zarin said...

uwaaaa..bestnya mak pi holiday..well, i slalu kira itu as holiday gak..hihi asal dok hotel je holiday kan!

sisdee said...

wah..kat pasir gudang ek..hehehhehe

selamat dtg je jb..heheheh...:)
klu hubby tak busy..leh kita skodeng ke hotel selesa..hehehhehe :D

honeylanz said...

hehhe..mmg bila tido aja hotel = holiday /vacation ;)

che'puan Idot said...

emak budak swim sekali tak?
tunjuk skit pose dlm pool!
heheheh

*gorjesmum* said...

zarin:

bertuah sahm cam kita ni kan..laki keje kita holiday kuang3

*gorjesmum* said...

sisdee:

meh lar..tp jap gi checkout nak pi kl fulok hihihi

*gorjesmum* said...

has:

ye walaupun 1 nite je hihihi

*gorjesmum* said...

che'puan idot:

walaweiii kang mak budak posing...terkuar bijik mata sume org wakakkaka

Shida said...

happy weekend n happy holiday..tak kisah lah,sama mcm shida..kalo pi hotel jer,kira holiday lah tu..hehehe..

gi jb plak tu..rindu kat jb..huwaaaaa..next week shida plak nk balik jb..yeayyy!

Azmiezas said...

Wah..awak dah pegi jenjalan ya..

cepatnya..kita tak pegi mana kot..this weekend..penat la..nak rehat kat umah jer..

Happy weekend, dear..

Lady of Leisure said...

hehe sama lah kite asal dok hotel jek kira holiday best sangat... husband pi keje, i sibuk melilau kat dalam hotel carik spa ekeke..

rasp said...

i agree with u...
kalo dok hotel is considered holiday...yipppeeeee....
kids dgn swimming pool mmg tak leh dipisahkan lah sis...
tapi kkdg syiok gak kita berendam bersama hahahaha

ERMAYUM said...

i pun sama asal duk hotel ja holiday :) biarpun satu malam

enjoy dear

*gorjesmum* said...

shida:

thnx dear..u too enjoy ya

*gorjesmum* said...

azmiezas:

haah dear jenjalan yang sekejap je..u to hv a great wkend

*gorjesmum* said...

lady:

hehe..best kan spa

*gorjesmum* said...

rasp:

kan dear..belasah je kalo dok hotel je holiday :)

*gorjesmum* said...

eda:

hehe..u too enjoy tau :D

Related Posts with Thumbnails