Monday, February 1, 2010

Penah tak korang terlintas..

...nak cakap macamni...




KO PEHAL??? ....
or nak power lagi tambah ...
M.Y.O.B BOLEYY TAK??......



i selalu sangat 'terlintas'...especially kat orang-orang ni..

1) yang suka jaga tepi kain worang..


2) yang mulut macam "tuuutttt"..muahahhaa


3) yang tak bley tengok orang lain senang sikit


4) SA yang berlagak tengok kita atas bawah..


5) ohhh yang suka tinggal nasty comments kat blog2 orang..


6) stranger yang pandang je kita as if kita ni pakai baju terbalik ke, suar tak zip ke..or kita lawa???muahahha..terperasan kat situ :D


7) or...sape2 lah yang kita rasa patut..




BUT...selalu nya i terlintas aja.....muahahhahaa...simpan je lah dalam ati..sabor itu kan separuh dari imannnnn....:D

16 comments:

zarin said...

pernahhhh tp dlm hati je la..mcm u jugaks :D

*gorjesmum* said...

zarin:

hehe better that way kan babe :D

sisdee said...

pernah...lagi2 sejak dua menjak nie hahahahahah

*gorjesmum* said...

sisdee:

hehehehe....:D

dikda said...

MYOB forever la to thosee!!! hehee. gojesmam roks!

SyahNas80 said...

hai gorjesmum...

haha penah beb... kadang2 bukan setakat terlintas je.. anas siap sound betul2.. selalu ckp.. KO PAHAL? tapi kadang2... nak sound tapi tak direct ar.. just saje ckp kuat2 sikit konon2 ckp kat hubby atau member padahal saje je bagi orang tu dengar...

*gorjesmum* said...

dikda:

u roks too girl!!

*gorjesmum* said...

anas;

really?woo ha brani anas hihiih..kita stakat dalam ati jek kihkih

Lady of Leisure said...

hehe.. dalam hatibetter kan..
kalau tercakap nanti lain lak jadinya hihi..

*gorjesmum* said...

lady:

betul tu lady :)

rasp said...

slalu gak terlintas sis..
tapi kalo slalu terkena dek org yg sama,
i have my limits too...
harus ada yg 'ditegur' :)

*gorjesmum* said...

rasp:

i setuju..tapi i ni jenis tak sampai ati..guano tuh?

ERMAYUM said...

ada gak they all ni kapla tak macam manusia normal - kekekek abnormal skit tak conform to normal human standard

*gorjesmum* said...

eda:

hihiih betul tu

fiza said...

Pernah², tapi tak bley nak sound direct, dlm hati jerlah.

*gorjesmum* said...

fiza:

takpe dalam hati pn ok :)

Related Posts with Thumbnails