Tuesday, February 9, 2010

Ke sini rupanye dia....

Hari ni i pegi salon ngan Nana..Hantar je kakak gi skool mama pun zasss gi salon.What i like about this place,dia hanya buka kepada wanita sahaja..pintu cermin dia sume tinted..So tak susah la muslimah2 yang nak gunting rambut ke,or treatment ke..no guys are allowed.I bukannye konservatif, or typical sangat..but i support la orang-orang kita kalo buat biznes2 macamni.Lagipun kita negara islam memang patut ada tempat2 gini.Errr kat umah i kat kl takde la..anyone tau tak mane ada kat kl? Rasa selesa sangat tadi,first time i pegi salun gitu..Selalu kan salun2 ni sume unisex je and kebanyakan bangsa lain yang buka,orang kita buleh dikira dengan jari kan..




Ni muka bosan budak yang tunggu mama dia:p




Peace y'all..mama buat treatment rambut lama nyeee...ngantuk lah!hihiihi




Tadi i buat hair treatment n trim sikit baru rm37...ha murahhhhh sangat2..tapi too bad i dah tak lama kat sini, nak pindah dah..haihhh!! Mane nak dapat price camgitu kat KL kan?kalo ada gtau i yer...

22 comments:

zarin said...

betul tu..our area ni memang tk nampak lg kan!
btw, bagusnya nana tunggu u..hasya memang tkleh harap nk tunggu i mcm gitu

zailamohamad said...

i tinggal kat shah alam, kat sini ada salun khas ntok kaum hawa aje

Azmiezas said...

mesti lepas ni rambut u sihat berkilat kan??..

sisdee said...

wahhh!! besnya kan ada saloon camtu..suke tau..kat cni susah sikit nk cari yg camtu..byk chinese jek..:(

LiAnA said...

kira murah le tu cut & treatment.. kat kl treatment biasa2 pon dah rm35 huhu

*gorjesmum* said...

zarin:

takde kan kat tempat kita? hehehe nana mmg senyap je sampai tetido atas i hikhikhik

*gorjesmum* said...

zaila:

alamak jauh la zaila shah alam semata2 nak gi salun hihihi

*gorjesmum* said...

azmiezas:

berkilat tu tak kot hihii..dah lama tak wat treatment rasa segar je hihi

*gorjesmum* said...

sisdee:

haah tu la pasal tmpt i pon manyak chinese jek..pastu mahal kan

*gorjesmum* said...

liana:

murah kan..kat kl tempat i rasa 50 n above kalo treatment..u dapat 35 tu kira murah dear

Lady of Leisure said...

bestnya... jarang jumpa salun mcm ni.. kat kl rasanya susah skit la sbb kebanyakkan salun unisex... huhu...

ERMAYUM said...

amboi rambut baru ke:)

ERMAYUM said...

okla tu rm35- actually kan kalu salon yg kat luar 2 ni murah gak la dari yang kat shopping complex -
so rambut baru la ni :)

SyahNas80 said...

wahhhhhhhhhhhhhh..... bestnyer..... kalau kat kl ada kan best kan? leh kite g gether2...

*gorjesmum* said...

eda:

heheh..bukan rambut baru..treatment n trim bawah sikit je dear :)

*gorjesmum* said...

anas:

jomm kalo kite jumpa salun camtu kat kl,sebulan sekali kita pegi nak?hihihi

Shida said...

wahh..bestnyer dpt gi salun..huhuhu..shida ni nkgi salun kena tunggu hubby cuti dulu..si dina ni cepat bosan,sure takleh tunggu shida wat treatment rambut punyer lah..

nk pindah kL??

*gorjesmum* said...

shida:

hehe ni pon sib baik nana tak wat hal smlm..

tu la pindah kl balik hubby gi offshore pulak..but tak confirm date lg :)

SyahNas80 said...

wan- hahah nak!! nak!! anak sila kasi hubby yang jaga ahaks.... leh layan SPA ke apa ke kan? hehe girls only.. hehe

*gorjesmum* said...

anas:

set...!!

dikda said...

tak boring ker nana tu!! kalo dapat neesa tunggu mama dia..kang melalak dulu pulak..isk2...sebaik nana coooll

*gorjesmum* said...

dikda:

haih kalo neesa kak wan tgu abe free baru leh pegi salon hihii

Related Posts with Thumbnails