Tuesday, February 2, 2010

She's so vain!!!

Owh this girl sekarang ni memang teramat lah perasan..now mama tak payah susah-susah nak suruh dia pose or whatever..dia sendiri yang akan pose and suruh mama snap her picture...hari-hari ada vain moments tau..anak sapa lah tu...kuikuikui..

















TADAAAAA....








Yeah baby..i'm the vain girl in da house...xoxo




owh one more story, this morning bila hubby bukak pintu umah..tengok2 our rabbits takde dalam umah dia..macamane dia buleh bukak pintu sendiri n tutup balik..pelik betul..hehehe and terjadi lah marathon di situ untuk tangkap 2 ekor rabbit kesayangan tu..Mama siap pegang penyapu dah macam rupa orang ape nak mengejar rabbit nye pasal..berpeluh gak la ketiak nak tangkap dorang..huhuhuhu..

19 comments:

sisdee said...

oh sgt cute ini budak hahahahahah...

rabbit pun dah ada AKAL tau!!!

honeylanz said...

wow..ada bakat ni

*gorjesmum* said...

sisdee:

haahha pelik kan tapi benar..rabbit pandai bukak tutup pintu sendiri..kene beli mangga la camni

*gorjesmum* said...

has:

bakat terpendam hahaa

rasp said...

vain yg full with cuteness!

pepagi dah exercise ek sis hehehehe

*gorjesmum* said...

rasp:

hehehe..basah ketiak i tau kuikui cisness!!

Lady of Leisure said...

wah pandai dia bergaya...
:)

*gorjesmum* said...

lady:

ntah dia ikut sapa tu..mama dia tak pandai pon :P

zarin said...

woo hooo...kalah mama dia nih hahaha..

zarin said...

woo hooo...kalah mama dia nih hahaha..

ERMAYUM said...

wan u pernah makan burger rabitt? hheheeh - pandai ye ko kuar sendiri rabit kang org jumpa baru tau kena masak kang - duk la diam2 kat dlm tu heheheh

*gorjesmum* said...

zarin:

hahha kalah teruk ni..

*gorjesmum* said...

eda:

i penah dgr tapi tak penah makan..tu la pandai kuar sendiri...huhu

Fynnaz said...

Pewiitttt!!! Macam mama dia vogue the vass hehe.

Nana ni muka saper yek Ila?

*gorjesmum* said...

fin:

aaaa...mane de vogue lagiii..kuikui..ntah la dia muka universal muahahahha tak ikut muka mud or ila..muka sape yer fin..ada kata muka tokma dia..ada kata muka aunty dia (belah mud)..mcm2 ada..hahaha

Azmiezas said...

Bergaya sakan anak dara nih!!..

*gorjesmum* said...

azmiezas:

tu la pasalll

zailamohamad said...

sangat chomel, anak zaila pula tak suka kalau zaila nak cantikkan dia..herm ikot perangai saperlah tu

uMmI said...

like mother like dotter....

Related Posts with Thumbnails