Monday, February 22, 2010

My aim..

I aim something from here....





...this year but kalo tak dapat this year pon akan di carry forward ke next year takpe,i sabar :D ....I'm not a bagaholic but i do love handbags..who doesn't??Nama pun perempuan hehehe...My aim pun not that expensive, and ramai dah pakai pon,my frens, my cousins..me??blom lagi tengah tunggu lar ni..harap2 tahun ni dapat ditunaikan hajat itu :D..Lepas dapat ni mau duduk diam2..


But i bukan aim yang ni tauu....

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


Hampehhh!!!
Ni orang kaya yang jahanam punya kaya plastik sampah pon pakai LV...siotttttt!!!hahahahha........

all pics googled..tq

26 comments:

Fynnaz said...

Kekekeke.
Btw, InsyaAllah ur time will come. Sabar yer. Once dapat nanti sure puas hati menunggu.

*gorjesmum* said...

fin:

waaaaaaaa sabar la ni..hehehe tq dear

L@n@ said...

ahahaha.. baru betul giler LV..

*gorjesmum* said...

L@n@:

ni jahanam punye giler lv wakkakaka

Shida said...

sabar..pasti dapat nanti..insyaallah..

hah???plastik sampah pun lv...
huhuhu...kayo sungguh org itu...

*gorjesmum* said...

shida:

tq..kann plastik sampah pun ada value tu hikhikhik

sisdee said...

u nk beli speedy ke .... heheheh..

x pe one day..i snggup tu ikat perut kerana ini hahahahah kes gile hbag camni le :p

*gorjesmum* said...

sisdee:

aaa speedy pun suka gaks..

i ni ikat perut asek tak menjadi je camne nak buek..kuikuikui

Azmiezas said...

Harap2 dapat lah yer apa yg u aim this year..kalau tak kempunan nanti.../D..

SyahNas80 said...

yes!! saya menyokong hasrat murni anda... (mampus ar kalau mud baca ni haha)... hehe anas plak nak target.. BLACKBERRY atau handbag coach.. wuhuuu.... wan takper ar dah dapat coach... hehe... takpe semoga impian dan cita2 kita akan tercapai.. amin...

hahah habis ar kalau laki kita baca blog ni (zul baca blog pun setelah dipaksa haha...kalau tak asyik mengadap mudah.com tgk barang kete je huhu)

*gorjesmum* said...

azmiezas:

errr...jgn la sampai kempunan..takdpt this year next2 year pon takpe hihihi

*gorjesmum* said...

anas:

mekaseh doakan untuk wan kuikuikui...takpe mud tak baca n wan tak penah paksa dia baca muahahahha...anas boleh nye,lagi2 anas keje lagi senang nak beli

ERMAYUM said...

insyaAllah- i amin for u- AMINNNNNNNNNNNNN :)
iyala cam i gak tak gila handbag but nak la satu dua satu brand kannnnnnn:)

zarin said...

aim jgn tk aim nge hee hee..
mak tgh aim yang sama gak tapi tatau dpt ke idok tahun ni sebab tabung ayam mak asyik bocor je :D
dah tampal pun masih bocor hahaha

SyahNas80 said...

wan- haha keje senang ke nak beli? tak jugak wan.. kite kadang2 simpan duit.. ada je benda tu untuk saluran lain.. kene pk mana yang wajib mana yang tak.. haha tapi kalau duit hubby dah tak pikir dah mana yang penting mana yang tak ..haha belasah je hehe

*gorjesmum* said...

eda:

yes definately :) hihihi

*gorjesmum* said...

zarin:

kita samaaaaaaaaaa...jom aim hihihi

*gorjesmum* said...

anas:

oo itu macam kalu duit hubby la jadi mangsa ehehheeheh..

TK said...

Lawa giler plastik sampah tuh!I teringat last year pegi satu kedai baju di Golok dapat beg plastik LV yg sgt cantik..I simpan sampai skrg. I siap mintak extra lagi. Kalau ada logo Lv je semua nak simpan walaupun beg plastik je..

Lady of Leisure said...

adoi la... pic second tu tak tahan tol...
:D
teringin nak handbag nih... tapi ya ampun.. rega leh tahan gak ek... hihi..

uMmI said...

i like it...nnt kalo dah beli jgn lupe tayang kat belog wokeh....

*gorjesmum* said...

TK:

hahaha u ada yer...ni peminat setia lv u ni kan:)

*gorjesmum* said...

lady:

rege memang ya ampunnnn...kekkekee

*gorjesmum* said...

ummi:

oh aku tidak secepat ko..aku hanya ber hajat..ko sudah dapat..waaaaaa

honeylanz said...

Insya Allah.. besh kan berangan ni..tu yg has selalu buat la ;)

*gorjesmum* said...

has:

berangan mmg besh..kalo jadi realiti best tak terkata kan hihihi

Related Posts with Thumbnails