Sunday, February 7, 2010

Good news or sad news..

I dunno how to say it..wether its a good news or sad news for me..i think both!!

good news - i'm gonna move back to KL earlier than expected..:) suka!

sad news - my other half will be away from us..huwaaaaaaaaaaaaaa..dunno whether i can face it or not..dah lama dia tak gi offshore..i macam dah tak biasa berjauhan (ceh!)..sedih betul ni, tak tipu..masa dia gtau pon hati i dah cembeng :( tapi sib baik dekat je kat terengganu..takde la jauh sangak..mende mung ni...!!haih...



lepas-lepas ni entry i maybe ajak "kejiwangan"...ye la kan..bila other half takde,pe benda buat sume jiwang...ke haku sorang nii??muahahahha...keji betul! kang sume lagu sedih dengar,buleh meleleh hingus tau...ini sume base on my experienced before hehehe..so pasni kalu nyampah ngan entry i...sorry in advance la yer :D



tak pecaya?? you all tunggu la entry2 jiwang lagi 2 weeks agaknya..(bila dia dah gi offshore) ;p

23 comments:

LiAnA said...

i tak suka my hubby gi offshore sbb susah nk contact so on.. i lebih prefer dia gi onshore.. oversea pun no hal janji onshore sebab bleh contact..sms/call huhu..

tapi biasanya 1st day tu mesti rasa lemah longlai je kan.. tu time mcm ni i suka shopping kekeke.. terapi minda...

Lady of Leisure said...

be strong... i know how u feel even tho i tak penah melaluinya.. if possible try to occupy yr free time.. and take care..
:)

*gorjesmum* said...

liana:

tu la kan..hmmm risau pun ye gak dia dok tgh laut :(

*gorjesmum* said...

lady:

tqvm

ERMAYUM said...

sianya - takpa la dia cari rezeki kan - iya senang cakap heheh i hubby takda satu malam tak leh tidur ni kan pulak jauh2 kat tgh laut kan - my bro in law off shore gak sebulan2 kat bintulu kat india merata sian my sis - tapi dia kata dia malas ingat2 tak jadi keje dia buat bizy:) - u buat bizy k - tulis post byk2 jiwang pun takpa i suka kekekek
anyway on a serious note - bawak2 happy k - u ada anak teman :) that is a consolation and duk kl da dekat ngan family u kan :)

*gorjesmum* said...

owh dear..tq so much..i penah selalu gak dia gi o/shore jauh2 saudi,india,sarawak n etc..tp mmg senang nak cakap,dalam hati tetap sedih..luaran i hv to be strong sume nya kerana anak2 i :) kalo i sedih depan dorang..nanti dorang pon sama sedih..

thnx babe..

uMmI said...

kite seangkatan....:(

takleh nak kato apo2 kat hang....uwaaaaaaaaa...pepaham jer la

*gorjesmum* said...

ummi;

huwaaaaaaaaaa....

sisdee said...

ish i pun sameeeee kalau hubby jauh (pdhal satu ngeri je pun) tak leh rasanya hahahahhahaha..mgadakan...

slain dari anak..i le kdg2 lebih2...hahahah guna alasan anak konon (i le tu) hahahahah

i can feel the situation...n dun worry kita sama2 ek layan keJIWANGAN itu hahahahahaah

Fynnaz said...

Owhhhhhh mesti sedeyyyy. Dah lama Mood tak keje offshore kan? Adam pun dah lama tak outstation lama2. Kalo tak kita dok sms jer ckp sedey2 lepas hantar kat airport. Jiwang sama2 dulu kan? Hahaha. Takpe2 nnt kat kl dah kan? Dok umah Ila kat TBC tu lah kan? Boleh kita jumpa dating2 k.

Shida said...

byk2 sabo yer..shida pun selalu jgak kena tinggal;tapi bkn offshore lah..setakat outstation@oversea..

huhuhu..sian nyer dia..tak per lah,kuatkan semangat..ur hubby nak cari rezeki kan..

ceh,ckp mmg senang kan..kalo shida kena tinggal pun,sure melalak2 1st week tu..

*gorjesmum* said...

sisdee:

hehehe..tak kira la jauh or dekat asalkan kene tinggal sure sedey punye kan hiiihihi

*gorjesmum* said...

fin:

oh yes..kite mmg sama2 jiwang karat huhuhu..yes umah tbc tu..bleh la kita lepak2 nti k..

*gorjesmum* said...

shida:

tq sida..tu la i pon sama..sure 1st week tu mencabar kuikuikui

che'puan Idot said...

laling,
jgn risau,
i akan sentiasa melayan cerita jiwang u nanti!
hehehehh
bagi meleleh jiwang kawa-kaw okeh!

*gorjesmum* said...

che'puan idot:

hahahha..adui lalink,takut ramai nyampah kat i kang...

Azmiezas said...

Kadang2 duduk berjauhan ni best gak, rindu-rinduan, tapi sedih lebih sikit la..

for me, tak best duduk berjauhan pening kepala, semua benda nak kena handle sendiri, tu yg malas tu!!..

dikda said...

tau tak da baca mula2 tadi,.. ingatkan US.. rupanya us = kami.. cissss.. baru jer nk tumpang join leh lepak skali g USA ke tak.. hahaha..

adek kena tipoo sokmo!

ganu jer, exchange dgn da ek.. hehe

*gorjesmum* said...

azmiezas:

ape yg u cakap sume i setuju dear :)

*gorjesmum* said...

dikda;

hahahah kalo USA akakk pon nak itottt..hihihi abe hok tipu da kak wan tidaksss..eh edan balik kl pulok ke?

dikda said...

a'a. edan next month pindah kl la.. dia ckp by 7months baru ada kat kl.. cis.. arapkan bini sihat segar bugar. kalo sakit2 n ditinggalkan, arap2 tido memalam kat dpn tv ler. kekekekekekek (opppps).

eh dulu kakwan dh tak keja folo abgmud masa neesa kan. siap abgmud cari kucing kasi kak wan bela kannn.. hehe..

*gorjesmum* said...

dikda:

ooo takpe la dia pindah kl ok le tu hihihisape tido depan tv?edan ke da muahahha

haah la da masa kak wan preggy trus tak keje n folo abe..kucing yang kemudiannye di hantar ke tempat lain sbb dia suka ikut kak wan n lompat2 atas kak wan kuikuikui..gelii

zailamohamad said...

alahai, samerlah..kalo husband zaila g outstation mulalah lemah lutut aje..huhuhuhu
by the way be strong ok!!

Related Posts with Thumbnails