Friday, February 12, 2010

Pernah buat reflexology?

pic googled


Korang penah try buat foot reflexology tak? Semalam i komplen kat my other half, badan i sengal2 n sakit pinggang.Dia cadangkan i pegi wat reflexology..Dia cakap tak sakit,sebab dia penah buat dulu..tapi dia kan lelaki gagah?hahaha..Sebab i ni takut sakit.Even suruh my other half urut i sikit pon i dah terjerit2 huhuhu..

Dengan berani nya i terima cadangan dia.We all pun pegi tempat reflexology tu..Dengan rasa berdebar-debar i pon berserah la sebab i tengok sume yang datang buat, takde tunjuk expression sakit pon bila kene urut.. Bila sampai turn i, walaweiiii dia baru pegang sikit pun i dah nak terkucil..mak datuk sakit nya..haduiiii rasa cam nak nanges pun ada,nak gelak pun ada..My other half n kids pulak dok gelak-gelak kan i..hampeh tul,siap amek gambo i yang tengah tahan sakit tu..jangan harap i akan tunjuk gambo di sini..:p Tp bile i tau dia amek gambo,i tetap maintain pose walaupun tgh sakit..walaweiii...

Sebenarnye bagus foot reflexology ni cuma i je lah yang tak bley tahan sakit kene urut..bagi yang belum cuba, try je la..syok wehhh (pendapat i selepas di urut bukan semasa ya) haha..

Untuk info lebih lanjut klik sini





Happy longgggggg holidaysss peeps!!

11 comments:

Azmiezas said...

Kita suka pegi pegi urut kaki ni, selang 2 bulan baru pegi, pasal berapa ..

syok kan, kita suka..sedap jer masa kena urut tu, pas tu terasa ringan jer..

Happy holiday..

*gorjesmum* said...

azmiezas:

syok selepas tu kan..semasa di urut ...adusss tak tahan la..org kata bnyk penyakit kalo urut sakit huhuhu

ERMAYUM said...

amboi tuhari treatment rambut ni treatment kaki lak heheh untung badan- takpa la kan menyanyangi diri sendiri mesti :)

happy holiday to you too dear wan comel :)

*gorjesmum* said...

eda:

aaa...ni treatment sbb bdn i sengal2..huhuh..

happy hols to u too dear eda

Lady of Leisure said...

alamak i ni jenis tak tahan sakit.. kadang urut lebut2 kat spa pun i rasa sakit yg amat.. badan i jenis lembik kut...
tapi urut kaki camni sbnrnya bagus kan.. hope i can try one day..
:)

TK said...

Kita suka sgt urut mengurut ni. Bagus sgt utk blood circulationkan.Lepas urut rasa sedap badan...Ramai org belajar reflexology ni n buat part time mengurut 4 extra income!

honeylanz said...

rs geli tapak kaki tak?
* happy long holiday jugak

SyahNas80 said...

hehe.. yup serius memang sakit... haha... penah pegi sekali tapi anas jenis tak nak layan sakit... so borak2 ngan member.. member plak dah terjerit2 dah padahal member ni laki haha.. nak tergelak pun ada gak tgk member...

tapi pas tu lega kan? syok jugak...

Drama Mama said...

dulu penah gak try buat. bagus la...tapi saaaaaaakiiiit!!!

btw, please join our giveaway for a chance to win our delectable diaper cupcakes!

http://twinkywinkystars.blogspot.com/2010/02/join-our-diaper-cupcakes-giveaway_12.html

*gorjesmum* said...

anas:

ala leh lak anas relax2..aduiii sakit doo

*gorjesmum* said...

drama mama:

kan sakit sgt..nti i visit u eh..:)

Related Posts with Thumbnails