Friday, February 19, 2010

What??

Action speaks louder than words.....









Betoii ke??...
Sometimes susah nak pecaya but when theres a situation like this..u know u have to do something to make it right..or being me, i prefer to keep my mouth shut..!!



UPDATED: i baru terlintas..

I teringat ada 1 situation yang suits this phrase...Theres one time masa kita kecik2,time ada guest datang umah,and kita being notti, then my mum n dad will JEGIL BIJIK MATA dorang kat i,and i terus senyap tunduk kepala..itu baru betoi actions speaks louder than words for me ngeeeee :p






p/s: tiada kene mengena dengan sesapa..baru lepas baca kenyataan Wardina dalam paper..berani sungguh,apa2 pun i suka dia cantik dan bijak..my senior at school :)

15 comments:

LiAnA said...

erk... ni kes yg mana? pasal artis malaysia tak bleh jd ikon ke

*gorjesmum* said...

liana:
haah..tapi for wardina,words speaks louder than action...heheh memandai i kan :p

zarin said...

i pun slalu kena jegil bijik mata ngan mak I :-)
eh, naper ngan wardina tuh?..malas nk baca paper hari ni ;)

*gorjesmum* said...

zarin:

kite sama noti gak nye masa kecik hehehe..

paper sunday tak silap,yg dia komen artis msia tak layak di gelar ikon..and dia tak sanggup anak2 dia jadikan artis msia sebagai idola n ikon..

then artis2 kita bengang la..padahal its the fact..but not all camtu kan..ada artis yg bijak pandai mcm lisa surihani..wah tetiba

Azmiezas said...

Dulu2 kalau mak kita jegilkan mata, kita takut, tapi anak i, bila i jegilkan mata, dia ejek n jegil balik mata dia kat i,..nak tergelak pun ada, so i tak jd marah..

**i pun tak baca kenyataan Wardina tu, tapi dari apa yg u cite, memang berani giler la dia buat kenyataan mcm tu..n memang betul pun tapi x smua la artis kita mcm tu..

*gorjesmum* said...

azmiezas:

betul tu,my girls pon sama..dorang i ingat kita buat lawak ke ape?hehe..

betul,wardina ckp mcmtu..byk lagi kenyataan dia i pon tak ingat..sampaikan aznil,ziana zain,ning and ramai artis balas balik kenyataan dia :)

Lady of Leisure said...

hhee i baca gak kenyataan tu... ramai artis marah kan... to me kalau seseorang artis bagus, ramai akan jadikan ikon... dan sebaliknya... :)

rasp said...

hehehehe i pun teringat kes jegil mata tu...
jelingan manja my bonda,
confirm buat me terkujat hahahahaha...
now jelingan manja tu dah turun kat i for my kids...
and IT WORKS!!!! hehehehehe...

* i pun tak baca kes wardina...
but what she says is true..
and what u say bout some artist yg smart pun true!

*gorjesmum* said...

lady:

betul tu,wah kita plak berdebat kat sini :D

*gorjesmum* said...

rasp:

i pon now jegil bijik mata kat my girls,sampai rasa mcm nak terkuar2 mata tu hikhikhik

ERMAYUM said...

yg marah2 tu makan cili kot terasa la pedas hahah
i jengil biji anak mata pun my girls buat dek kekeke - kena buat -buat action amek rotan action jadi angry ghost baru la ada effect heheh

*gorjesmum* said...

eda:

betul lah i nye pon tak berkesan tau..dorang tak brape nak takut..

sisdee said...

heheheh knyataan yang pahit tuk artis2 telan..ni le kes nila stitik rosak susu sebelanga :p

honeylanz said...

has pun biasa kena jegil mata dgn mak. takotss.. now cuba test kt ac n ery... ac takut tp ery rileks je..hehhee ;)

*gorjesmum* said...

has:

hehehe budak2 zmn skang ni payah nak bg takot

Related Posts with Thumbnails