Monday, January 11, 2010

Berat terkini..

sila abaikan kaki ku yang tidak cantekk itu :p



Owh...tidaksssss!!! Berat i turun balik..cissss..gara-gara sakit kelmarin tak lalu nak makan..

Nak kejor sampai 55kg tuh...sendiri mahu hengatt la kan..huhuhu..

23 comments:

zarin said...

babe! jgn kejor laju sgt...nanti berat tu lari lg laju hahaha:D

zarin said...

babe!jgn kejor laju sgt..nanti berat tu lari lagi laju hahaha:D

*gorjesmum* said...

zarin:

okeh okeh i slow down kih3

KV said...

bakpo la senang2 nya korang nak turun berat badan ek? Huhu...sungguh hakak jeles dan stress!!

*gorjesmum* said...

kv:

hakak buleh nye...kite tak tau bakpo sene sgt turun nih..tension jugaksss

ERMAYUM said...

best nya kurus- i tak lama meninggalkan 50 kekek

honeylanz said...

jeles...tu berat ideal has! 49-50kg
now 59!!!

*gorjesmum* said...

ermayum:

tak best kalo kurus cam i..kurus sgt

*gorjesmum* said...

has:

u can do it has...

uMmI said...

aku pun tgh usaha nak naikkan berat badan tapi tak berjaya...stil camtu gak...aritu 43kg skang ni maintain je 45kg...susah tul nak naik...kalo boleh aku nak naikkan 50kg...ala2 cubby seksi gitu,wakaka...kita dah puas kurus erk wan..kalo kat uitm dulu, sebuk nak kurus...skang ni sebuk nak gemuk....

p/s:usaha tangga kejayaan

Helena said...

bestnyer jadi orang yg problem dia, dia kurus..... jeles sesangat ;D

Lady of Leisure said...

hehe.. lady pulak nak turunkan berat nih hehe..

ComeyBelako said...

salam ziarah.
jeles tahap dewa nih. i am still far way behind. camna ni. setap hari berazam. tinggai azam la. huhuhu...

SyahNas80 said...

wah.... chaiyok!! wan.. janji sihat.. slow2 ok... wah... bestnye berat badan wan.. anas punyer laaaaaaaaaagggggggiii berat... 64kg okeh....

*gorjesmum* said...

ummi:

ko mengalami masalah sama ngan aku yeh..jom kite same2 gimoks..kah3

*gorjesmum* said...

helena:

i ni kurus sgt bak kata hubby..err tq datang sini yeh :)

*gorjesmum* said...

lady:

u go lady..u can do it

*gorjesmum* said...

comeybelako:

tq sudi singgah..u can do it lah..come on girls!

*gorjesmum* said...

anas:

tp zul tak kesah kan..takpe camu hehehe...kite tgk by weeks ek berat wan bertambah tak :)

zailamohamad said...

arrghhh..mak jeles nyah!! ni hambik lelemak zaila ni kasi tambah itu berat badan;)

*gorjesmum* said...

zaila:

kasik pos sini sikit :D

che'puan Idot said...

perghhhhh, bersungguh nak tambah berat? i nih bertungkuslumus nak turunkan berat! hampehhhh tak turun-turun

*gorjesmum* said...

che'puanidot:

chaiyokk u can do it..

Related Posts with Thumbnails