Friday, January 15, 2010

Lunch today..

Hari ni punya menu kari ikan bawal,sayur campur goreng eh ke sayur goreng campur..hehe belasah la labu..and ikan kering rangup..Aduiyaiii kenyang betul..i paling suka lunch hari jumaat coz i dapat makan sama-sama ngan hubby..hari lain dia makan luar je..hihii..


Kari Ikan Bawal my version :)



Sayur Goreng Campur versi belasah jek..:p



Ikan Kering rangup..nama dia bulu ayam..bole? ha ha..






And most important thing is i'm sooooo happy coz......






















TADAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....


Rice cooker i dah sampai....yehuuuu...(harusla letak gambar kan aritu kecoh sangat pasal rice cooker ni) har har har...



12 comments:

zarin said...

eh ikan main bulu ayam tu kalau buat goreng sambal sedap tau...rangup gilos..
huhu..dah dapat rice cooker...siap ada model gitu...lepas ni hari2 la masak nasi ye!kakaka

uMmI said...

sedapnye ikan rangup tu....kalo laki aku ada, setiap minggu mesti masak kari kepala ikan...uwaaa

*gorjesmum* said...

zarin:

ye ke blom penah try wat sambal..pasni i try ek..mmg rangup gilos krup krup bunyi dia..

yes hali-hali masak nasiii...

*gorjesmum* said...

ummi:

sabar nah...bulan 3 kan laki ko balik..ko masak sepiuk utk dia kay hihihi

SyahNas80 said...

heheh semua menarik.. tapi lagi menarik adalah.. time TADAAAAAAAAAA haha nampak muka duta philips rice cooker.. iaitu NANA in da house.. sungguh comey... luv u NANA.... haha

Lady of Leisure said...

lady sebut sayur campur goreng.. bila dengar sayur goreng campur lady pun dah keliru hehe...
sedap2 lauk... kena lak ngan ikan bulu tu...
waduh rice cooker dah sampai yek, mesti semangat nak masak nasi lepas ni.. ehe

rasp said...

i pun suka ikan krup krap tu...
menyelerakan...lagi laju makan nasi...
nak nak kalo nasi tu dimasakkan dgn periuk baru hehehehehehe

L@n@ said...

wah.. dah xyah masak nasik pakai dapo lg.. suke le tuuu!!!.. dear.. sedapla ikan masin tu.. kerak kerukbile mkn tp ngape dipangge bulu ayam?.. x paham..

*gorjesmum* said...

anas:

hehe tu la duta tak berbayar name nye..

*gorjesmum* said...

lady:

hihi lady pon konfius eh apatah i ni lagi la...

yes semangat nih hehe

*gorjesmum* said...

rasp;

mmg krap krup bunyi dia..sedap mkn ngan nasi panas...

*gorjesmum* said...

L@n@:

i pon taktau tapi mmg betul name dia bulu ayam..dok lumut baru i jumpa benda ni..

i siap tanye tokey kedai masa mula2 beli ni bulu ayam betoi ka??gelak org tu..dia ckp nama je tp ni ikan kering..hihihi malu haku!

Related Posts with Thumbnails