Friday, January 15, 2010

How sweet..:)

Di suatu petang yang nyaman..sedang mama berehat-rehat sambil menonton tv, anak-anak kecilnya pula bermain-main di luar rumah bersama rabit kesayangan mereka..Tiba-tiba...

















i dapat ni dari anak-anak kecil tadi...they said :



FLOWER FOR MAMA..MAMA!!





Owh how sweet...muahss muahhss to both of u kakak n adik...luvyah two with all my heart.. :)






And not to forget to all my gorjes frens..HAPPY WEEKEND BEBEH!!

16 comments:

Lady of Leisure said...

hehe comelnya kasi bunga kat mama...
have a nice weekend..
:)

ERMAYUM said...

halus tangan letak olay losyen ke heheeh (comment out of question hahah)
anak i suka conteng2 kertas (kononnya draw gambo i tapi nampakcam cacing ja) then bagi 4 ummi - amekjala gantung kat fridge kekek

that how they express their love to us kan

zailamohamad said...

Weekend ni g mana??

monreo said...

so sweeetttt anak dara 2 org tu.. nanti dh besar boleh bg bunga lg besar kat mama :D

*gorjesmum* said...

lady:

tu la tetiba je bg bunga..u too hv a nice weekend

*gorjesmum* said...

eda:

takde makne nya halus tangan kihkihkih.. bila dorang bagi or buat ape2 utk kita..rasa terharu sgt kan..

*gorjesmum* said...

zaila:

weekend dok umah je yanggg..:)

*gorjesmum* said...

monroe:

hehe hopefully dah beso nti dia tak lupa kat mama dia ni :D

sisdee said...

cutenya...i mesti rasa sebak klu anak ksi camtu (ko mmg over sisdee!!) hehehehhe

*gorjesmum* said...

sisdee;

hehe bkn u je hover kadang2 i pon sama je hover ekekekke

maya amir said...

i pun penah dpt bunga dari anak.. how sweet kan? mmg touching ..tak same mcm dpt bunga dari encik husband kan?:)

*gorjesmum* said...

maya amir:

true..mmg sweet sgt..lain rasa dia kan :)

rasp said...

alololo...mmg touching and terharu gitu...
so thoughtful of ur kids :D

*gorjesmum* said...

rasp:

hehe kan..slalu kene marah ngan i..bile bagi bunga rasa nyesal i marah2 dorang kih3..

honeylanz said...

alahai..comel nye...

*gorjesmum* said...

has:

itu la :)

Related Posts with Thumbnails