Thursday, January 21, 2010

Nak cepattt...main campak-campak je..

Tetiba tengok jam dah pukul 11pagi..halamak!!mane sempat nak masak nasi n lauk pun blom kuar dari fridge..lepas think..think..think kejap..i terus kuarkan spagetti..tu yang paling senang n cepat untuk masa-masa tersedak terdesak niii..

Terus main campak-campak je masak bolognaise tu..i letak banyak mince beef coz my girls suka..then potong carrot kecik2 coz yang kenit tu selalu cengelat nak makan carrot..pung pang pung pang...SIAPPPP!!













Spagetti Bolognaise versi campak-campak :D



Lega makkk!!...ye la pasni nak hantar Neesa gi skool..haih dan lagi update blog uols..kihkihkih..TATAA...

17 comments:

sisdee said...

hahahahaahhah smlm punnnnnnnn i masak spaghetti nie...kes malassssss nk masak le :)

rasp said...

menu campak slalunya yummylicious tau.....

zarin said...

babe! i slalu buat versi campak2 ni coz hasya lunch kul 11 n nk hantar dia ke kindie kul 11.30..
walaupun versi campak, tapi spaghetti mu tetap nampak menyelerakan :D

ERMAYUM said...

macam ni rupanya iya buat menda ni :) - ingat kan guna white egg ja

honeylanz said...

cekap sungguh masak...campak2 pun menjadi ;)

*gorjesmum* said...

sisdee:

muahahahha..mood malas menjangkit kat i pulak arini

*gorjesmum* said...

rasp:

asalkan anak2 i buleh telan makne nye ok le tuh kihkihkih

*gorjesmum* said...

zarin:

u nye campak ngan i nye campak lain babe...u nye campak tu kalo i jadi pro..kihkih faham tak?

*gorjesmum* said...

ermayum:

alamak guna white egg i tak tau pulak..kene tanye pro kita zarin hihi

*gorjesmum* said...

has:

i tak cekap mane has..main boh je tu :)

Shida said...

campak2 pun nmpk sedap..yummy!

vasilissa said...

hey..happy 5th ann.so sorry i missed out..not getting much blog n fb.
I pon nk cook la tday.as for me,weekend is only day i can cook lah.tp lunch saje.n kt umah pj je.wahh byk clouse

*gorjesmum* said...

shida:

tq hehe


kak in:
tq jugakss...today tak keje kah?

Fynnaz said...

Jelesnya org2 SAHM ni. Boleh masak tiap hari utk family. *sigh*

*gorjesmum* said...

fin:

ala fin,kalo masak weekend pon takpe..its the effort that counts kan?fin teror masak !!

Lady of Leisure said...

lady sangat tak pandai masak spageti.. tu pasal slalu masak lauk melayu hihi... nanyi nak try la masak spageti lak..

*gorjesmum* said...

lady:

simple je lady..try la

Related Posts with Thumbnails