Sunday, January 10, 2010

My Sunday Morning...



...is perfect with a cup of cappucino...
Semalam i pegi beli grocceries pastu ternampak ni and terus grab sebab terasa macam lama dah tak minum cappucino..boleh tahan rasa dia..hmmmm sedap nyeh..sambil2 blogging sambil minum..


Sunday morning i start dengan my laundry sebakul..Then nak simpan baju yang dah di lipat semalam..banyak tau..i suka simpan baju banyak2 baru lipat :p kih3 baru ada feel nak melipat kain..


Malam ni i tak sabar nak tengok AJL..i baca status my fren kat fb cakap harus tengok!Dia gi tengok reherseal semalam cakap memang gempak performance sume..


So till then,i nak sambung wat keje...Tata..

8 comments:

KV said...

wajib tercongok depan tv3 malam ni

zailamohamad said...

me too, can't wait for the show tonight!!

Lady of Leisure said...

sedap nampak capuccino tu..
btw malam ni eh JL.. nasib u cakap i sllau miss JL hehe..

*gorjesmum* said...

kv:

yes wajib!

*gorjesmum* said...

zaila:

yes me too!

*gorjesmum* said...

lady:

sedap gak lady :)

yup mlm ni ajl..tgk tak?

honeylanz said...

lipat baju sambil tgk tv..x sedar abis sebakul kan ;)

*gorjesmum* said...

has:

haah betul..hehhee

Related Posts with Thumbnails