Friday, January 22, 2010

Rindu sangat..

Hari ni i rasa macam takde mood sangat..really..i know the reason, i really missed my family in KL. Yes..i'm homesick actually..hehe besar panjang pon buleh homesick i ni.Selalu nya at least once a month i balik jumpa dorang..dulu masa hubby belom bz sangat i balik 2 minggu sekali..Bukan nye jauh pon 2 setengah jam je..

My mom pon asyik call tanye pasal cucu-cucu dia..she missed them too..How lah..i tak buleh buat ape-ape coz hubby bz sesangat even weekend pon dia keje..nak balik sendiri i tak berani pulak nak heret 2 kiddos skali..huwaaaaaaaa...Macamane yer kalo orang yang dok kat oversea tu lagi la kan...I wish i ada private jet which can send me back whenever i want and wherever i want to go..har har.. u wish my dear..verangan tak salah kan..

...owh dear..my mind is in kl now..but my body is still here doing all the domestic goddess that never ends..i really need a break once in a blue moon...i dont ask for any rewards but just a little tiny "break"... i guess i just can dream about it...

17 comments:

zarin said...

hadoi...anak manja ek??amik ler train ngan kanak2 tu...sure they all sronok n tidur kat dlm train tu..(hihihi..i tk pernah naik train tp my fren slalu travel frm ipoh kl naik tren je...lg best n anak pun suka )

*gorjesmum* said...

zarin:

hehehe...nak ke ipoh tu 1 hr tau.then dalam train ke kl amek about 2-3 hrs kot..might as well hubby i htr je kan baru 2hr je..hihihisyok naik train i penah naik frm jb to kelantan with the kids n of coz hubby harus ada...kih3

sisdee said...

i pun tgh rindu...nk kumpul ngan anak2 sdare bikin havoc!!!

eh i pnah tau g penang naik bas masa tu 2 beranak jek..sarah lum ada...adoii jenuh le ngan bag beso...ngan bakul isi susu syahmi masa tu..then tiba2 kena tukar bas lak..uwaaaaaaaaaaaa benci!!!

rasp said...

tak kira lah tua muda sis...
kalo dah kg halaman kita sendiri...
mesti ada wujud gak perasaan rindu tu....
apelagi...pujuk2 lah cik abe tu *ihiks*

zarin said...

ooops babe!lupa lak...u bukan kat ipoh ek..hish..sengal u dah berjangkit kat i dah hahaha..

*gorjesmum* said...

sisdee:

tu yg pikir 2 3 kali kalo nak naik bas or train..buatnye nak ter berry ke hah menjawap kih kih

*gorjesmum* said...

rasp:

ye betolll!!!

*gorjesmum* said...

zarin:

hehheheh jangkit dahhh kuikuikui

vasilissa said...

me too.nk huminum aka break..kn?syok.
K wan,30 hb ktrg cuti..kte g ronda mn2 mau?

*gorjesmum* said...

kak in:

30hb?nak dtg sini ke.. i ok je..abe jah hok bz sokmo..

honeylanz said...

nanti dah nak pindah kl kan ?
sabar ye

*gorjesmum* said...

has:

haah bln 3 kot..aaaa lama nye lg

Lady of Leisure said...

huhu.. i pun dah agak lama tak balik ke perlis jumpa my parents.. sbb agak bz di sini.. tapi my parents ada datang sini last month...
tapi kan bila nak hilangkan rindu tu i slalu call dorang.. setiap hari kalau ada masa, paling kurang selang sehari...
i buat number phone my mom tu under my maxis family plan, serius sangat murah...

ERMAYUM said...

ciannya sabo ehh kata nak pindah balik in kl tak lama da :)-

ERMAYUM said...

ala cian nya sabo eh tak lama da:)

*gorjesmum* said...

lady:

itu la..i pon slalu call :(

*gorjesmum* said...

ermayum:

itu la dear..sabar je la

Related Posts with Thumbnails