Wednesday, January 27, 2010

Tiada tajuk..



Ni lah barang yang sempat di 'rembat' masa balik KL aritu..Sandal for kids,kaki dorang ni cepatnye panjang..haih kasut raya pun Neesa tak muat lagi padahal baru bape bulan je..Disebabkan Kickers ada sale 50% apa lagi..grab terus..


Kotak aja..isi dalamnye sudah dipakai serta merta selepas pembelian :D



You all ingat tak kejadian SHO-KU-BU-SUK tu?? Kebetulan sabun i habes,so i pon pikir punya pikir, i decide nak try Body Shop nye product..Setelah ber Q n A dengan sales assistant nya, i choose this...


Japanase Cherry Blossom Body Shower n Body lotion
Sangat harum bau nya..semerbak!


Pasni Neesa takde chance la nak cakap BU-SUK lagiii ..hahaha..:p




Itu aja..:)








20 comments:

sisdee said...

ish i ada try bau BS tu...hehhehehe..

mmg bes!!!!!!!!!!!!...

that day perasan gak BS ada offer shower gel 3 for 48rm only..tp masa tu nk rushing hanya tgk jelah huhuhu

Mone said...

Che Wan...aku last time pakai Japanese Cherry Blossom BOdy Lotion yang bagi aku merugikan sebab Body Lotion dia a bit cair n tak pekat dan tak berapa bagi kelembapan sangat, dan bau yang kureng long lasting then aku tukau beli Body Butter dari japanese Cherry Blossom jugak dan bila aku compare ngan Body Lotion, Body Butter lebih thick dan long lasting bagi moisturization plus bau wangi tahan lama dan sgt sesuai dgn cuaca yang sangat panas sekarang ni sampai kulit jadi kering macam mak nenek yang dah umor separuh abad macam aku nih...hikhik :D

Fynnaz said...

Kickers sale kat mana tu? 50% plak tu. Dah ada size utk our kids yek?

rasp said...

mmg syiok kan bila dpt merembat...
i loike Body Shop nye product...
slamat berwangi-wangian...

zarin said...

rembat jgn tk rembat babe!

*gorjesmum* said...

sisdee:

sedap kan bau dia :)

*gorjesmum* said...

mone:

aku ada prasan body butter tu tp aku try pakai yg ni dulu la..hehehe

*gorjesmum* said...

fin.. ila beli kat parkson sunway piramid..ada size for our kids dah tp certain items je 50% tau dear :)

*gorjesmum* said...

rasp:

yes i pon loike jugak haha

*gorjesmum* said...

zarin:

kihkihkih...rembat yer..

honeylanz said...

kami pun suka beli trs rasmi..wat balik kotak kosong sbb nk buh kasut yg dipakai sebelum beli tu ;)

*gorjesmum* said...

has:

sama la kita..kasut lama boh dalam kotak kan :)

ABH said...

wah...wah...wah...kemain lagi ekkkk :)

*gorjesmum* said...

abh:

ape yang kemain babe..hihihi

Lady of Leisure said...

Cherry blosson yg body shop tu lady tgh pakai skrg.. wangi kan.. lepas mandi rasa semerbak..

*gorjesmum* said...

lady:

wangi sgt :)

L@n@ said...

wangi sampai kat sini la bau nyer..

*gorjesmum* said...

L@n@:

tipulah tu cik L@n@ hhheehehe..

zailamohamad said...

Zaila haritu pon p BS beli lipstik;) usha jugak mandian since asyik pakai shokubusyuk je, cam bohsan juga kan;)

*gorjesmum* said...

zaila;

hehe u pon pakai shokubusuk gak ek..hihiih

Related Posts with Thumbnails