Thursday, January 21, 2010

Bila Kakak pegi skool.....

....mama n adik pon ZASSSS pegi giant..hehe! Dalam my mind memang set nak beli nugget je coz Neesa suka bawak bekal nuggets gi skool..Tapi i ni memang susah sikit la,kalo gi kedai runcit pon tujuan nak beli satu barang..memang la harapan..ada je benda lain nak dicapai..at least kuar kedai kena ada 2 barang..keji tak?

Tskk tskk.. ni pulak gi Giant..mata tu meliar je tengok barang. I memang salute betul kat sape-sape yang buleh pegi giant or mane-mane and beli satu barang jek (my hubby buleh tau)..haihh..Pastu i teringat i nak redeem stirfry pan yang dorang promote tu..i dah cukup 130 stickers..tak koser nak tunggu sampai penuh haih..silap-silap tarikh tutup kang..baik redeem je sekarang kan tambah rm6.90 je..mak suka!



Nana ni memang sekarang volunteer je nak jadi model i :D



Sempat melepaskan rindu kat menatang ni..seb baek free nak oiii!!


Main playground dulu before balik




Tengok model i dengan stirfry pan baru mama dia hehe :p


Sampai je rumah, ada van poslaju sampai..dup dap dup dap hati i you all tau..i dok fikir..alamak ape yang i order yer online..rasa dah lama tak buat macamtu..ke ada orang hantar gift kat i..rasa-rasa masuk contest bloggers asek kalah jek..Ok jangan perasan lagi ye mama..Parcel ni for ayah...huihh seb baek sampai umah ontime..baru i teringat hubby memang dok tunggu-tunggu sepanjang minggu parcel ni..Mekaseh abang poslaju :)










TADAAAAAAAAAA....


Muahahahha...jersi kelate deh!hubby kawe ore kuat penyokong kelate...GO Red Warriors!!
harap-harap sabtu ni tak kalah la..


PSSSTTTTTTTTT....Nana please dont tell your sister about this..abeslah mama kalo Nana pecah rahsia..SHHHHHhh..you all pon jangan gtau Neesa yer...he he he..Tak pasal2 haku kene tawaf Giant lagi sekali which i mmg suka pon har har..

13 comments:

che'puan Idot said...

kagumlah, satu hari brapa kali u update blog?
bagus!
baru nak leave comment kat gambar romantic anniversary.
tetapi, oleh kerana ini yang terbaru, maka komen yang ini ajalah ya.
p/s i suka juga masuk supermarket.
kadang2 macam terer sebab tau mana letaknya row kicap, mana letaknya row gula.
kan best kalu ada lagi games yang shop dgn trolley tu??

zarin said...

kikiki...i pun tiap kali hantar hasya mesti je nk singgah carrefour or JJ...ada je nk beli brg :)
eh eh..jeles mak tengok korang2 dok redeem brg kat giant..td mommyct pun redeem gak...:(

Fynnaz said...

Saper masuk kedai beli 1 barang mmg tabik lahhh kekeke. Fin jarang kuar berdua dengan Nabeel sebab dia sangat ligats. Suka lari laju. Saper larat nak kejar? Adam dengan Tini jer hehe. Mummy? Kontrol ayu jer keke.

*gorjesmum* said...

idot:

hehe..so far kalo rajin 2x sehari..

haah kan if ada games ni sure kite bley menag byk kali hua hua hua..

*gorjesmum* said...

zarin:

kannn...ada je nak singgah wehh...kaya la supermarket ni kalo ramai org mcm kite ni..i smlm br gi giant,arini gi balik kahkahkah

*gorjesmum* said...

fin:

hehe kan tabik springgg!nana dok dlm trolley sepanjang beli brg..tapi nampak playground terus melompat2 tau..layan gak lah hihihi

ERMAYUM said...

u ada 130 stickers- yallah then i can imagine bapa kali u g shopping situ heheheheh - memang kaki giant ni - i nya sticker bertabur aa yg ingat bagi office mate ada yg tak ingat bertabur ada la 1, 2,3 :) sebab tak kaki giant kita kaki tesco kekek but untung betul kan fry tu harga ratus tu

*gorjesmum* said...

ermayum:

dear i kumpul dari last year from dia start promo..harusla i kaki giant sebab takde supermarket lain kat sini huwaaaaaaaa..kalo kat kl i choose tesco too..:)

honeylanz said...

aeisy g sek..has bekal kan sosej ;)

Ibu kami said...

ila, kalau de stamp lebih boleh kasik le.. ni lg 10 nk cukup 130 baru boleh redeem... kitaorg groceries beli merata tu yg susah nk kumpul tuh... cni village grocer baru bukak budak2 nk gi sini je.. ngalahkan org kaye lak budak2 nih :(

*gorjesmum* said...

has:

sosej pon sedap

lina:
nti ila sms lina yer..pakai no lame ke?

Lady of Leisure said...

hehe... i dok kumpul stamp giant tu tapi tak redeem2 lagi... sama lah kita, i kalau pi beli barang slalu terbabad amik bende2 lain sekali hehe

*gorjesmum* said...

lady:

dah cukup lady redeem cepat2 nti due date rugi je..hehehe

Related Posts with Thumbnails