Monday, January 18, 2010

Suatu petang di Lumut

Halluuuu gorjesss...hows your weekend..

As for me,on Saturday i pegi watch movie with my family..We watched Adnan Semp-It..Puas i pujuk hubby i gi tengok citer ni..I baca status my cousin n frens kat fb sume cakap cite ni best n kelakar..Sesekali kite support film tempatan tak salah kan :)
And memang betul pun citer ni best..sume gelak macam nak pecah panggung..Serius tak tipu..sampai i buleh ingat skrip dia tau..hehe sikit2 la yang mane kelakar tak hengat tuu..So i rekeman kat you guys pegi la tengok cite ni kay..tapi kalo korang tak suka jangan salahkan i..hehe lain orang lain taste kan :D

On Sunday pulak, hubby keje..huh! tapi petang tu we all sempat jugak la bawak our kids gi jalan-jalan kat lumut,bagi dorang main-main kat playground..Punya lah happy masing-masing dapat gi sana..I jarang bawak my kids gi playground on weekdays..so weekend memang hari yang dorang tunggu-tunggu..Eh tapi kalo gi Giant dalam tu ada playground..wajib main before balik umah hehee..



Muka orang hepi naik swing...wuhuuu



My girls :)



Nana n Dolphin


Kapal Navy nihh..



Me n girls..





Weekend memang hari cuti for mama..so makan luar saja weekend hehehe..hubby kata i cengelat...fedulik!haha..





9 comments:

sisdee said...

rindunya lumut...dah btahun tak smpai sana..huhuhu

saya pun nk tgk adnan sempit..maybe wkend le kot..anak sdare dah dok ajak jek..syahmi pun kata bes..hahahahaah

*gorjesmum* said...

sisdee:

meh la dtg sini..

ok pas u tgk komen best ke tak yeh..:)

honeylanz said...

lumut cantik kan...x pernah sampai lagi

*gorjesmum* said...

has:
boleh la kalo nak jalan2 tenang2 kan pikiran ok jugak sini..ada pantai dekat2 je..teluk batik n teluk senangin..

rasp said...

i sedey sbb tak leh gi tgk wayang...
my lil kecik tak leh masuk panggung wayang coz nanti dia bikin wayang dlm tu huhuhuhu....
kena tunggu dvd laaa camni huhuhuhu...

*gorjesmum* said...

rasp:

owh i pon masa mula2 takut gak nak bwk my kids..tapi i prepare siap2 susu in case melalak or whatever kan..tp penah skali yg kecik wat hal tau..dia ukk ukk dalam panggung kih3

L@n@ said...

adoh dah bp taun dah x nengok movie.. tgu anak2 dah besar boleh la bwk diorg gi nengok.. cantek la skrg lumut.. dah lame tak singgah.. blik kg hubby pun tak sempat ke lumut.. penuh dgn aktiviti ke umah sedara jer..

ERMAYUM said...

cengelat tu apa dear :) heheh
ha wajibla gumbira kalu dapat g playground sama la tu ngan anak 1 i

*gorjesmum* said...

eda:

hehhe cengelat tu macam amek peluang la..taknak masak..

Related Posts with Thumbnails