Tuesday, January 26, 2010

Meet the Dolphins..

Akhirnya...last saturday hubby ajak balik kl..Actually my SIL ada ter-bocor sikit rahsia a few days before tu..dia cakap "ala nanti kan kak wan nak balik KL"..which i sendiri pon taktahu yang i akan balik time tu...hehehe..So that nite off we go to KL..yippieee! Sunday tu hubby bawak we all gi tengok Dolphins n Sea lions show at Sunway..Of coz my girls excited giler errr mak dia lagi excited actually..It was a fun n exciting shows..Both dolphins n sea lions are well trained..memang bijak sangat sampai math calculation pon dorang buleh solve kan..pandai tak? This shows akan ada kat Sunway until March if i'm not mistaken..For those yang belom pegi... go n bring your kiddos...am so sure your kids gonna love the shows..


The tickets..RM 50 for adults, RM20 for kids
But if you shop at any shops at sunway piramid at ANY AMOUNT u'll get 30% disc
For kids heights under 90cm or 3 yrs below gets free ticket..tapi i belasah je cakap Neesa 90cm..muahahaha..


Welcome!!



The sea lions doing one of the tricks..pandai bangatt!!



The Dolphins yang sangat pandai n dengar kata hihih :p




The perasan sisters yang jakun n excited.. kitorang asek ..waaaa...uuuuu..ooooo...




Me love them too bits muaxsss xoxo



The excited girl No. 1




The excited girl No. 2




The smart dolphins




Masa ni dorang tengah dance lagu MJ...memang kelakar giler



my sis gotta chance to kiss n huggs the dolphin..jeles!
AND....










Me too...muah muah to dolphin..kulit mu sgt licin hokay..mak jeles!




Overall i would like to thank my chenta-hati sebab bawak i balik kl..eventho kejap je but i really appreciate it..dapat makan masakan mama yang sedap bangat..malam tu me n chenta hati jadi bujang coz anak2 tido umah tokma..hehehe relax jap mama nye...
So..hows your weekend girlsss...?? :)
p/s bru sempat update..blom sempat jengah blog kawan2..later kay :)

18 comments:

Fynnaz said...

Amboiiii berhoneymoon satu malam yerrrr. Bagi can kat Tokma lepas rindu kat cucu2 dia hehe.

Nak bawak boys gi tgk dolphin lahhh.

*gorjesmum* said...

fin:

honeymun yang sangat sekejap di umah sendiri huahuahua..

eh wajib bawak fin..mesti boys suka giler..cute sgt..

ERMAYUM said...

best ek? i dari bulan dec nak g tau hubby tak nak kata bazir i nak bayar pun dia tak nak g- benci betulllll kekekekek :( :)-

zarin said...

wah!!bestnya tengok dolphin tuh...harus i pegi tengok gak!
tak tau pun u balik kl last weekend..nanti kalau balik lg, calling2 ye!

*gorjesmum* said...

ermayum:

u pegi je la bwk ur kids..hihihi..u'll enjoy the show :)

*gorjesmum* said...

zarin:

balik jap je babe..sian kat i..pastu pack plak jadual i balik tu..hihi tp sempat gi jusco sorg2 kihkihkih

vasilissa said...

hello..i went to kepong men layang2..dalame nk men.pastu mcm syok sndri plk if men ngan azml jek.pastu kidnap aben.patot kidnap princess n baby ye?hikhik

*gorjesmum* said...

kak in:

awat tak kidnap hihihi lama skit gua honeymun kihkihkih

Lady of Leisure said...

jelesnya i so wanna hug the dolphine....
comelnya n baiknya dia kan..

*gorjesmum* said...

lady:

pegi la tgk lady..mmg comel n baik dolphins tu :)

SyahNas80 said...

hehe syoknyer..... agak2 ajak zul dia nak g ke tak ek? emmm takder maknanye nak bawak anas ke sana.. mesti dia ckp ' ala tgk kete lg best' huhu...

rasp said...

bestnya tgk show nie....
tingat dolu2 masa i gi snorkeling kat tioman...
nampak 2 ekor dolphin...
siap dorang datang ke our boat!
awesome!!!

che'puan Idot said...

alamak, dolphin tu gigit tak?

macam best plak..
my son suka binatang, harus bawa dia cium dolphin.

*gorjesmum* said...

anas:

try la ajak mane tau dia nak gi..

*gorjesmum* said...

rasp:

they are so cute kan :)

*gorjesmum* said...

che'puanidot:

if ur son suka animals..u should bring him to this shows..dolphin tu tak gigit yang dia sangat jinak..dun wori instructor dia ada di sebelah kita bile nak cium tu :)

zailamohamad said...

Best tu tengok dolphin!! Kalau zaila pon sure excited juga;)

*gorjesmum* said...

zaila:

pegi la bwk ur kids..best!

Related Posts with Thumbnails