Friday, January 8, 2010

Special day for Him but not for me..

I'm not feeling well since yesterday..sad eyh??Kesian hubby i dah la birthday dia hari ni tapi i sakit pulak..

Guess what i takleh nak makan coz bile makan rasa macam tercekik..macam full kat dada i ni..aduiii...Dah gi klinik semalam tapi doc kata maybe angin kot..i dah makan ubat n dah buang segala angin n segala benda yang sepatutnya tapi still sama jugak i ni..

Semalam hubby beli bubur mcd baru buleh makan..Tonite takde la birthday dinner gamaknye..1st sebab i takleh makan and 2nd sebab hubby manyak keje..so sad!..what to do..esok-esok pun buleh celebrate..(bak kata hubby)

okaylah i nak try makan biskut kering cicah nescafe 'o'..tengok ok tak..if not kene masak bubur la nampaknye for dinner..


Tata..




p/s: tak sempat jenguk sume blog kengkawan...i sakit :(

11 comments:

zarin said...

babe, kalau dah badan berangin jgn la minum nescafe "o"..
cuba pi massage plak..kenkadang okay jugak;)

Lady of Leisure said...

get well soon..
take care..
:)

Pink Mama said...

get well soon dear.

*gorjesmum* said...

zarin:

ye ke takleh minum nes?i tak tau hik3..massage pon gud idea tu

*gorjesmum* said...

lady & pink mama:

thnx :)

honeylanz said...

cuba rendam kaki dlm air suam.. semoga cepat sihat cam biasa

*gorjesmum* said...

has:

ok nti i try..thnx

zailamohamad said...

babe, take a good rest ya..sian kat you..

*gorjesmum* said...

zaila:

thnx

SyahNas80 said...

wan.. take care tau... cube urut ngan losyen halia+ limau purut yang dari yusmira tu...bau best n cepat je kuar angin...

*gorjesmum* said...

anas:

thnx ..nti nak cari lah tp taktau katner nak beli kat sini :(

Related Posts with Thumbnails