Wednesday, January 6, 2010

My 100th posts..

This is my 100th posts for my blog...

Sepanjang i ber-blogging ni banyak yang i belajar from other blogs..making new gorjes frens..tak sangka 'kawan alam maya' ni kadang2 i rasa lebih close lagi dari real frens..Walaupun tak penah jumpa tapi i tetap rasa macam kenal sangat :)


Lotsa tips yang i dapat dari blog-blog lain..yang tak tau jadi tau, yang tau jadi lagi tau.Memandangkan i ni fulltime housewife, bila i ber-blogging ni i rasa tak sunyi..ada je masa lapang i mesti jenguk blog kawan-kawan n family.


Nama blog i pon D'Moments..so segala yang tercatat dalam ni sume tentang moments yang happens in my life..i tulis pon ikut sukahati lakitirimakbapakaku ekekkeke..bukan sume orang yang suka penulisan kite..i didnt expect everybody to like it..mane buleh, manusia sume lain2..Ada yang nyampah ngan cara kita kan.So bagi yang kurang suka takyah la susah-susah je baca then letak nasty comments WHICH... i akan delete comments itu muahahhahaa...its my blog aight?me can do whatever me like..

Nama "gorjesmum" pun i saja-saja letak bukan sebab ape-ape pon bukan sebab i yang gorjes..nanti u all kata ceh gorjesmum konon tapi ntah ape yang gorjes! tu sebab i spell "gorjes" instead of gorgeous hehehe...i ni suka dengan benda-benda cantek,permandangan cantik,manusia yang cantik n everything yang cantek n gorgeous...BUT bukan gorgeous dari luar je tau tapi dari dalaman yang penting..Seriously, kite banyak kali dengar orang cakap camtu kan cantik luaran n dalaman..tapi i memang akan adore orang yang dalaman yang cantek berbanding dengan luaran sahaja yang cantik..faham tak?hehe tak faham pun u all kene buat2 faham :D.... tapi kan kalo someone tu luar n dalam cantek tu memang bonus la kan...


Memandangkan ini my 100 posts so i nak wish my blog happy 100th posts birthday...buleh? of coz la buleh coz im the owner of this blog...muahahhaha... makna nya next birthday is my 200 posts la ek..hehehe :p


To my frens n family who read my blog ME LUV U GUYS....muahss muahsss... jgn nyampah baca blog i yeh.. Tataaaa




p/s:sukati nak letak birthday untuk blog kan...cisss

18 comments:

Fynnaz said...

Wah kejap jer dah 100th post hehe.

Happy Birthday! =)

zarin said...

buleh aje nak wish apa u suka...dah blog u kan..hihi..
eh eh, i tk pernah tengok lah dah brapa byk post i dah buat ye??
eh, babe..tang cyber frens tu pun i rasa macam tu...hikhik..
anyway...semoga lebih rajin untuk buat entry ye!ku tunggu next entry hihi

honeylanz said...

happy 100th posts! kita rs closed dgn blogger fren sbb hari2 update n communicate ( via komen ).. tp dgn kwn alam reality kdg2 aja ber communicate..nak2 yg dah berjauhan mcm sorang di JB, sorang di KT...

*gorjesmum* said...

fin:

ila starts blogging becoz of u!!u know that rite...hehehhe

*gorjesmum* said...

zarin:

kihkih sukati je kan..eh u nye mesti dah beribu babe..u dah lama start hehe..ku tunggu entry mu jugakss

*gorjesmum* said...

has:

thnx dear..sgt setuju..ngan frens sometimes je msg2 or call kan..but kalo dlm blog hari2 kite jenguk eh..

ERMAYUM said...

hi gorjes: iya2 betul gorjes tu tak semstinya luar ja kan - hati kena baik fikiran mahu ingat and so on :)
ye ye tq too for sudi berkawan ngan i gak - and congrats for the 100th entry

*gorjesmum* said...

ermayum:

yes true cantik dalaman pon penting..thnx jugak sudi kwn ngan i

L@n@ said...

yang.. yuhuuu dah 100th posts tuh.. chaiyok2xx.. ahah la l@n@ pun x penah ambek tau brp yang l@n@ dah buat posts.. nnt nak cek la.. haha.. agree dgn u .. walau jd housewife pun x sunyi coz ramai kengkwan kat blog..

*gorjesmum* said...

L@n@:

hehehe...kan kat dashboard bley check yang...nampak sgt i yang hover siap check post ke berape ek kihkihkih

Lady of Leisure said...

betul2..
adakalanya i pun rasa cyberfren ni lebih close berbanding dengan in real world kan...

btw, keep blogging yeah..
:)

*gorjesmum* said...

Lady:

yeah u too :)

zailamohamad said...

waaah, dah sampai post yang ke 100 dah, bila nak cecah post ke 1000 pula tu??
by the way, zaila rase sejak ada blog zaila makin happy & berkeyakinan sket..kalo dulu selalu rase sedih sebab maklumlah zaila ni nama je lulusan U tapi keje biaser2 je so bila berblogging ni zaila dapat jumpa all types of people & they are really nice to me..suke!!

SyahNas80 said...

hepi 100th posts.. wah2.. bagus ar siap ada bday untuk yang ke100 posts.. cayalah...anyway tahniah kerana anda telah membuat hari2 ku bertambah ceria...haha anas kalau ada masa mesti jenguk blog wan.. haha kadang2 wan takder post yang baru tapi nak jenguk gak,.. hehe.. keep it up babe!!...

*gorjesmum* said...

zaila:

err 1000 post tu lambattt nye lg ekekeke...nice knowing u too..kite kat sini berkawan ngan sume kan tak kira sape or ape dia buat :)

*gorjesmum* said...

anas:

thnx anas...ceria ke nas hehehe...u too keep it up babe..:)

che'puan Idot said...

hehehehe
cam biasa, i selalu benor lembab..
harap tak basi lagi utk komen kat entry nih!
bravo girl!! rajin2 lagi nulis.
tunggu yang 1000th entry gak..
caiyok, boleh punya!

*gorjesmum* said...

che'puanidot:

oh thnx babe..ekekek 1000th taktau buleh cecah ke tak tuh

Related Posts with Thumbnails