Monday, January 18, 2010

Percubaan Pertama..

Petang tadi i terasa macam nak buat cupcake..Aritu hubby ada tanye bila i nak buat..then i cakap i tak pandai la nak deco2 bagai atas cupcake..Hubby cakap tak cuba tak tau ..hmmm Ntah mana datang mood tadi pas hantar Neesa gi skool,i bawak Nana gi kedai and beli bahan-bahan sume..So inilah hasilnya my first ever cupcakes..i choose pink color as deco coz my girls loves pink so much..Dorang makan krim tu macam eskem je hik hik hik...




harusla focus kat cupcake yang paling lawa deco..yang lain comot erkkk :p

I'm not a good cook..but i love to try out new recipe's..i envy zarin dia memang pro..(p/s babe kalo i pindah kay el i blajar ngan u eh?) hihihi

16 comments:

Lady of Leisure said...

wow percubaan pertama nampaknya berjaya sbb u dapat hasilkan cuppies yg sangat cantik..
:)

*gorjesmum* said...

lady:

owhh tq hehehe...

zarin said...

babe..sungguh terrer la u...respect ooo

zailamohamad said...

Alahai, macam tu pon sudah cantik tau..zaila ni lagi tak reti tau;)

*gorjesmum* said...

zarin:

alahaii tak teror babe..tangan i mmg keras tak reti wat design2 ni haha

*gorjesmum* said...

zaila:

i pon tak pandai ni lah hasilnya..kalo u mesti lagi cantek hasilnye..

ERMAYUM said...

terror la tu i kalu bake bakeni lagi la HAMPEH heheh

SyahNas80 said...

Wah syoknye leh masak2 n cube byk resepi. Anas payah skt nk try coz duk umh mertua segan skt. Hehe tahniah wan.

*gorjesmum* said...

eda:

i slalu hentam je eda..kalo jadi jadi ler hehehe

*gorjesmum* said...

anas:

tq..takpe nanti anas dok umah sendiri anas bleh wat macam2 pastu panggil wan makan hehehe

sisdee said...

ala jelesnya tgk cupcakes tu...
dear share le resepi hheheheh tk tau bila turn i nk try lak hahahahah

*gorjesmum* said...

sisdee:

hehehe..ni percubaan pertama..nanti bila dah byk kali try n betul2 jadi i share resepi ye..

Ibu kami said...

hi ila.. lama dh x borak ..

wahhh... kalu camni ropenya dah boleh ambik tempahan dah nih ;)

*gorjesmum* said...

lina:

lama tk dgr cite..blog lina pon slow je hehehe...aaa nak tempah alahaiii malu lah hihihi

rasp said...

i pun tak pandai masak...
takat makan anak beranak leh le...
tapi i rasa u lagi expert dari i sis hehehehe
and zarin mmg pandai kan....

*gorjesmum* said...

rasp:

i tak expert tp i suka mencuba..tak jadi kalu..tong sampah la jawapnye hua hua hua..zarin mmg pro!

Related Posts with Thumbnails