Tuesday, January 12, 2010

Tumpang lalu kejap...

I nak tumpang kan lalu untuk my salesblog.. Dia tengah buat sale up to 50% tu you all...Jenguk2 la mane tahu ada yang ter-ber kenan ke kan..dah lama terbengkalai so i decide nak buat sale n amek stock baru..:D



Stylish Kids, sila lah lalu lagi selalu yeh..ngeeeee......












p/s:mak nak try jadi bisneswoman pulokss..haih macam2 :p

7 comments:

zarin said...

babe! i pun tengah kira2 nk update my sales blog gak...dah berkurun lama i tk update...malas bangat :)

*gorjesmum* said...

zarin:

sama la kite babe..memula start semangat abes...lame2 hangan-hangan tahik tuuuutttt kih3..now dah jumpa semngat tu balik..

SyahNas80 said...

wan.. hehe zul baru je tanya petang semalam ' wan tak jual lagi ke baju budak2' huhu tibe2 plak mamat ni tanya... nak beli ke? haha.. pastu anas ckp ' ntah ar dah lama tak update pun' hehe tgk2 arini wan dah update... hehe gud luck!! hope semua berjalan dengan lancar.. Chaiyok!! hehe kasi semangat ni hehe

L@n@ said...

hai bebeh.. wah semua ade sales blog yer.. kite gak xde.. dr last year nk buat tp x buat2... hihi

*gorjesmum* said...

anas:

tq dear..

L@n@:

come on babe..join da club

zailamohamad said...

Babe, i sokong kalau you nak jadi businesswoman, you lagilah tak keje kan so boleh buat bisnes ni ngan sepenuh masa, zaila haritu before raya kuat juga jual kain tru blog, ALhamdulillah rezeki boleh buat beli baju raya anak2 sket..hermm..zaila skrg pon tgh bercadang2 nak berenti keje and tumpu pada online business tapi tak sampai seru lagi kot!!

*gorjesmum* said...

zaila:

thnx..ok i doa one day impian u tercapai k :)

Related Posts with Thumbnails