Thursday, January 14, 2010

Macam tau-tau jek..

Halamak dorang ni macam tau-tau je i tengah ngumpat pasal dorang..kata 2 minggu lagi..haihh..Tetiba kan petang tadi i dapat call..

Anon: Hello, ni Puan Wan Nurfazeela ke?

Me: Yes,why?

Anon: Saya Afiq dari C*urts..Barang yang puan order dah ada kat sini..

Me: Hah..cepat nye..kata 2 minggu lagi..

Anon: Ye puan dah ada..kan kami profesional...(ciss perasan pulak tu pro)

Me: Banyak la profesional..har har har( gelak besar i) okay lah nanti i datang amek.



Huishh...lega rasa pagi tadi masa post entry macam bengang-bengang..Now rasa cool je..kih3..Nampak gaya esok i masak nasi guna rice cooker baru..yeay..takde lembik,hangit or mentah lagiikkk...

14 comments:

honeylanz said...

dorang berbelog jugak kut ;)

*gorjesmum* said...

has:

hehehe..sib baik i tak post lebih2 kan :D

zailamohamad said...

ntah2 SA kat Co*urts tu kenal u & follow your blog kot

SyahNas80 said...

haha... tau takut... padan muka dorang mesti rasa bersalah.. n terus cepat2 carik.. lain kali kalau dorang wat camtu..wan saje je ckp 'nama sapa ek? mmmleh lapor kat surat khabar ni..' haha kompem.. aritu gak dapat.. haha

ERMAYUM said...

rajin2 la masak ye bukan saja nasi putih but nasi yglain2 gak nasi myk nasi ayam nasi briyani heheheh
sebab tu periuk canggih tu didatangkan khas- org kat sana semua tak pakai sampai kedai tu kena import dari branch lain heheh (gurau ye heheh)

Lady of Leisure said...

wakaka... ntah2 dorang baca blog u tak wakaka...
:D

*gorjesmum* said...

zaila:

alamak..folo pn folo lah ekekek janji i dah dapat ape i nak..

*gorjesmum* said...

anas:

hehe adan uke ia kan...:p

*gorjesmum* said...

eda:

takde maknanye canggih hihiihi..i rasa SA tu saja cakap orang tak beli sebab dia malas nak order stok baru kot :)

*gorjesmum* said...

lady:

hihiii i will folo uuuu...kih3

sisdee said...

hahahah dorg baca ur blog kot :D

zarin said...

hahaha...dorang baca blog u ni...dorang kan profesional hahaha

*gorjesmum* said...

sisdee:

hihi harap2 tak :)

*gorjesmum* said...

zarin:

kihkihkih pro sgt ler tuh...

Related Posts with Thumbnails