Tuesday, January 5, 2010

Tajuk standard - Anak pegi sekolah :D

Semalam dah start minggu persekolahan.Same goes to my dotter Neesa. 1st day agak excited,kejut je terus bangun.Pagi pukul 8 i will send her to Qira'ati class for 1 hour.I'm excited too plus worried.Banyak kali i pesan jangan kuar dari skool selagi mama tak sampai..risau kan?


Ready nak pegi mengaji Alif Ba Ta...


Then, tengahari dalam pukul 1.30 i hantar dia pegi kindie pulak..like my entry before,i hantar dia kat new kindie. So Neesa kena make new frens there and meet new teachers which is so friendly.Me n husband just send her there n tak tunggu lama coz dia macam ok je takde tunjuk sedih or nak nanges..But mama dia yang 'hover'..ekekkeke.. rasa macam nak tunggu jek..sib baik hubby tarik ajak balik :p ... Nana pulak nanges bila kakak dia gi skool.dia pon nak gi skool jugak..mengamuk dari skool kakak sampai kat umah nanges :D mama tak dapat bayang kan kalo Nana gi skool..hmmm..macam baby lagi rasa nya padahal dah 2 tahun lebih :)



Ready nak gi Kindie Kika


belajar pandai-pandai hokey..



Tata Neesa..mama, ayah n adik nak balik..

2nd day bangun pagi punya lah liat sampai ayah kene spray muka ngan air baru nak bangun ekekekke :p




p/s: alamak kecik pulak cloud yang kuar atas kepala Neesa..next time mama wat besar2 hehe malas nak edit..baru belajar tau u'ol..giler lambat i..watermark oso baru belajar..thanx to Ain she taught me how to use photoscape..muahsss

15 comments:

SyahNas80 said...

hehe sweetnye nisa g skool... be good girl k.... hehe insyaAllah neesa ok punyer... hehe suke tgk pic2 ni hehe...

Me, Mrs Taj said...

good luck neesa..belajar rajin2..iskk

mamanya pulak jgnla hover sgt..huhuhuh tp standardla kn? ibu kn sensitip...

*gorjesmum* said...

anas:

tu la anas..hopefully sume ok kan..suke yer pics ni.ekekek...

*gorjesmum* said...

Mrs Taj:

mama mmg olwiz hover...:p
thnx babe..nti i smpaikan ucapan u kat neesa :)

zarin said...

babe!bukan u je hover..i pun sama hahaha

*gorjesmum* said...

zarin:

ekekeke..kite mmg hover kan babe..

honeylanz said...

rata-rata tajuk n3 anak ke sek kan...has pun sama..teruja!
neesa x nangis ke? ac dpt gang x nak mama abah dah..hehehe

*gorjesmum* said...

has:

tak nanges has..hehe..i pon teruja jugak..

zailamohamad said...

samerlah, anak zaila si haziq tupon baru aje masuk skool this year but still zaila rase dia kecik lagi..huhuhuhuhu

*gorjesmum* said...

zaila:

kite mmg akan sentiasa mcm tu ke??huhuhu mcm kecit je dorang kan

Fynnaz said...

Nana pun dah nak gi school cam Nabeel. Beria nangis kan. Kekeke. Neesa okay lah tu cause dia good girl hehe.

L@n@ said...

yang.. doter lana next year gi skool.. tengok neesa pun i dah hover.. sok doter i gi skool i double hover kot..2nd day tu yang lawakss .. ahahaha.. sanggup si fader neesa spray air.. ahaha

*gorjesmum* said...

fin:

haah fin nanges beria si nana tu ekekek cam nabeel gak eh..kang kite hantar gi skool nanges nak balik plak hehe

*gorjesmum* said...

L@n@:

takpe i faham kalo mommies sume hover ekekeke..u jgn taktau fader spray je terus bgn..mama dia kejut takmo ha rasakan...ekekkee

RedTable said...

no prob.u r welcome..i read ur blog tru hp je.so cnt view pix.but sume ckp cute.i bet she is.hihi

Related Posts with Thumbnails